Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Nieuwe  openingsuren : Zaterdag 10u tot 15u

Om u een betere service te bieden is onze toonzaal  Zaterdag open van 10u tot 15u !

 

Lees meer
Deceuninck Zendowneo Award Pic

Welke invloed heeft S-Peil op de raampartijen van mijn woning?

Wil je in de nabije toekomst beginnen aan het optrekken van je droomwoning? Dan ben je bij je research vast al op het nieuwe S-peil gestoten. Dit vervangt het gekende K-peil en brengt de oriëntatie, de verhouding glas-vloeroppervlakte en de luchtdichtheid in kaart. Ramen en deuren in PVC kunnen zeer bepalend zijn bij de berekening van het S-peil.

Lees meer
Linktrusion

Op zoek naar energiezuinige ramen en deuren?

Een strak en modern design, veilig en superisolerend: dat is wat je verwacht van je schrijnwerk. Dankzij nieuwe energiezuinige technieken kunnen fabrikanten aan al die verwachtingen voldoen. De innovatieve Linktrusion versterkingstechnologie van pvc-ramen wordt nu bovendien ook toegepast voor deuren.

Lees meer
Batibouwactie Raemdonck

VOORJAARSACTIE

 !  VOORJAARSACTIE !   15% Voorjaarskorting bij bestelling binnen 30 dagen na offerte datum.

Kwaliteitsvolle ramen & deuren, voor elke bouwstijl, die superisolerend & veilig zijn aan een voorjaarskorting van 15%, die lentekriebel laat je niet voorbij gaan....  

Lees meer
De Lange Peter 1

Hou de inbreker buiten met Zendow#neo Premium ramen

Het aantal woninginbraken in Vlaanderen neemt stelselmatig af. Gelukkig maar. Toch komt de topperiode voor inbrekers er weer aan. Tijdens de feestdagen zijn zij extra alert voor openstaande poortjes, niet goed afgeschermde ramen … Om je woning minder tot een doelwit voor ongenode gasten te maken, kies je best van bij de afwerking reeds voor een stevig materiaal.

 

Lees meer