Pvc Raam Detail Zele 2

Screens of rolluiken houden je huis het koelst

We konden er de laatste weken al even van proeven: de lente is in aantocht! Momenteel doen de zonnestralen nog enorm veel deugd. Toch staat iedereen binnenkort weer voor de jaarlijkse uitdaging om het huis koel te houden. “Buitenzonwering in de vorm van screens of rolluiken blijft de meest passieve manier waarmee je je huis kan afkoelen", zegt energiespecialist Glenn Reynders van KU Leuven.

Lees meer
Artboard

Voorjaarsactie 2024

Geniet van 15% korting!
Actie geldig tot en met 30 april 2024.

Lees meer
Condens Op Ramen Textuur

Waarom beslaan ramen 's ochtends?

Wat is de oorzaak van beslagen ramen? En is er iets aan te doen? In dit artikel gaan we dieper in op de oorzaken van beslagen ramen én bespreken we enkele tips om dit te voorkomen.

Lees meer
Raam

Welke ramen isoleren het best?

Met het koude weer wordt het nog maar eens duidelijk dat het belangrijk is om goed te isoleren. Koude tocht in huis is niet aangenaam en ook voor de energiefactuur is goede isolatie cruciaal. Welke ramen zijn nu het best voor goede isolatie?

Lees meer
Pvc Veranda Zele

4 tips om ook in de winter te genieten van je veranda

Enkel in de zomer gebruik maken van je veranda? Dat is zonde, want ook in de winter is een veranda ideaal. Genieten van de winterzon, wegdromen bij het sneeuwlandschap in je tuin,... En dat terwijl je het comfort van binnen hebt. Ook in de winter zorgt jouw veranda voor die schakel tussen binnen en buiten. Met deze tips zorg je ervoor dat je ook tijdens de koude maanden kan genieten van je veranda. 

Lees meer