180710 Raemdonk 0894 2

Pvc ramen en deuren: 5 voordelen

Bouwplannen? Dan weet je waarschijnlijk dat een goede materiaalkeuze erg belangrijk is. Daarom zetten we graag enkele belangrijke voordelen van pvc ramen en deuren op een rijtje.

Lees meer
Raemdonck Ramen Wassen Zonder Strepen En Krassen

Ramen wassen zonder strepen en krassen: 7 tips

Bij het wassen van je ramen is de kans groot dat je strepen of zelfs krassen op je ramen krijgt. Erg vervelend! Met deze tips krijg je een glanzend, streeploos resultaat. 

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Rolluiken: 5 voordelen

Rolluiken bestaan al enkele decennia en gaan enorm lang mee. Je vindt ze in alle soorten en maten, ze zijn geluiddempend en energiebesparend. De voordelen van rolluiken kan je nauwelijks op één hand tellen. Ontdek in deze blogpost de 5 belangrijkste. 

Lees meer
180710 Raemdonk 0604

Wat je moet weten over hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 keer beter dan dubbel glas. Hierdoor gaat er nog minder energie verloren en betaal je minder stookkosten. Maar wat is het juist, wat zijn nog voordelen en krijg je een premie wanneer je je ramen vervangt door hoogrendementsglas? Kom het hier te weten. 

Lees meer
C25r1928

Waar hou je rekening mee bij het kiezen van je rolluiken?

Ben je van plan om rolluiken te plaatsen in je woning? Rolluiken bieden heel wat voordelen. Er zijn nochtans een aantal zaken waar je best rekening mee houdt bij het kiezen van nieuwe rolluiken. Een overzicht. 

Lees meer