Onderhoud PVC raam

Slecht weer? Zo bescherm je je PVC ramen

Ramen schoonmaken. Het is een werkje dat we maar al te graag uitstellen. Toch is het noodzakelijk: je ramen zijn het hele jaar door onderhevig aan extreme omstandigheden. Er is het Belgische weer, maar ook uitlaatgassen en andere factoren kunnen viezigheid achterlaten. PVC ramen zijn erg onderhoudsvriendelijk, maar toch hou je best met een aantal zaken rekening.

Lees meer
Zendow neo Premium

‘s Zomers profiteren van de isolatiewaarde van PVC

Een goede isolatie van je huis verhoogt je wooncomfort aanzienlijk. De isolatiewaarde van PVC ramen zorgt ervoor dat je er ‘s winters warmpjes bij zit, en als de thermometer richting dertig graden aanwijst, kun je het binnenshuis koel houden.

Lees meer
Rolluik

Rolluiken of screens, wat te kiezen?

Laat je nieuwe ramen plaatsen? Het loont de moeite meteen ook te onderzoeken of je rolluiken of screens wenst. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Wij zetten even de takenpakketten voor je naast elkaar. Het enige wat jij nog moet doen, is aanvinken wat je belangrijk vindt.

Lees meer
Linktrusion

Linktrusion is de toekomst van PVC

Misschien verwacht je het niet meteen: PVC is een artikel dat permanent in beweging is. Nu de impact van materialen op het milieu en energieverbruik - terecht! - een heet item zijn, zijn we het aan onszelf en de toekomstige generaties verplicht profielen voor ramen en deuren te ontwikkelen waarvan de energieprestaties optimaal zijn.

Lees meer
PVC Ramen

Hoed je voor valse vooroordelen over PVC

Over PVC-ramen en deuren zijn de wildste vooroordelen gangbaar. Vrijwel steeds zijn ze onwaar, gedateerd of gebaseerd op onvolledige informatie. Deze vooroordelen ontzenuwen we graag voor jou:

Lees meer