180710 Raemdonk 0685

Waarom isoleert PVC het beste?

In het stappenplan dat je voor je bouwproject hebt opgesteld, heb je vast isolatie als een belangrijk speerpunt opgenomen. Je kan je woning flink verduurzamen als je de spouwmuur, het dak, de vloer en de buitengevel geschikt isoleert. Kwalitatief buitenschrijnwerk zorgt ervoor dat het energieverlies langs ramen en deuren minimaal blijft. PVC kan de beste isolatiewaarden voorleggen. Maar waarom is dat zo?

Lees meer
Raam

Kwalitatief buitenschrijnwerk schrikt dieven af

Met de eindejaarsperiode die voor de deur staat, breekt helaas ook het belangrijkste inbraakseizoen aan. Terwijl jij geniet aan de feestdis bij familie, hebben inbrekers het op jouw eigendommen gemunt. Wie ooit ongenode gasten over de vloer kreeg, weet hoe traumatisch dat is. Eén uitweg is investeren in een inbraakveilige woning. Met kwalitatieve raam-en deurprofielen kom je al een heel eind.
Een degelijk alarmsysteem zal kruimeldieven misschien afschrikken, maar de professional heeft je huis alweer verlaten vooraleer jij zelf of de politie ter plaatse kan zijn. Het is zaak te voorkomen dat inbrekers je huis kunnen betreden.

Lees meer
Img 3702

Kan je door isolatie ook ‘s winters van je veranda genieten?

We zien het zowel bij nieuwbouw als bij renovaties: vroeg of laat willen mensen hun huis en tuin naadloos met elkaar verbinden. Terrasoverkappingen zijn trendy, maar ook de veranda blijft een succesnummer. Met de juiste maatregelen kan je er ook ‘s winters in zitten en ten volle van het uitzicht van je tuin genieten.

 

Lees meer
Garagepoort Vervangen Zele

4 goede redenen om je garagepoort te vervangen

Sluit je garagepoort niet meer goed af? Is de vering stuk en kost het je veel moeite om de poort te openen of te sluiten? Werkt het balanceersysteem niet meer? Allemaal punten die op slijtage wijzen: de belangrijkste reden om je garagepoort te vervangen. Toch zijn er nog andere motieven te bedenken.

Lees meer
180710 Raemdonk 0836 2

Warm de winter tegemoet met pvc ramen en deuren

Enkele signalen kunnen erop wijzen dat je ramen en deuren te veel energie verslinden. Ervaar je koude in de buurt van het raam, mogelijk door kiertjes en spleetjes langs de profielen? Moet je continu bijverwarmen? Of is het schrijnwerk rondom de ramen in slechte staat? Dan wordt het misschien tijd voor isolerende ramen en deuren in pvc.

Lees meer