Img 3709

Waarom blijft een vliegenraam zo onmisbaar?

Eind februari en half april kenden we weer een paar heerlijke, vroege lentedagen. Leuk om als buiten te zitten en van de zomerse sfeer te proeven, maar er is ook een keerzijde: hoe vroeger het warm wordt, hoe sneller en langer allerlei vervelende insecten van de partij zijn. Dat is maar één reden waarom een vliegenraam - of deur aan je woning onmisbaar blijft. Ze zijn ook erg handig bij het verluchten van het huis.

Lees meer
180710 Raemdonk 0832 2

Met deze tips kies je de ideale garagepoort

Wie een bouwproject of renovatie plant, zal het erkennen: gedurende het hele traject moeten er tal van knopen doorgehakt worden. Een geschikte garagepoort kiezen is er een van. Uiteraard moeten deze vooral ‘gewoon degelijk’ zijn, maar toch zijn er enkele parameters om bij stil te staan.

Lees meer
Raemdonckramen Batibouw Actie

ACTIE: 15% Batibouw korting

Geniet van onze Batibouw korting!

Deze korting bedraagt 15% & verdoken scharnieren zonder meerprijs!

Lees meer
Fixscreen Solar

Fixscreen Solar is blikvanger op Batibouw 2019

Grote glaspartijen aan weerszijden van de woningen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Het is een blikvanger en je geniet van veel natuurlijk daglicht in huis. ‘s Zomers zijn er echter maatregelen nodig, anders kan het wel eens drukkend warm worden in je woning. Screens of rolluiken kunnen een oplossing zijn omdat ze de warmte opvangen voor ze het glas bereikt. Renson, de firma waarvoor wij Ambassador zijn, lanceert op Batibouw de innovatieve Fixscreen Solar.

Lees meer
180710 Raemdonk 0857

PVC ramen en deuren beperken de CO2-uitstoot van je woning

Ruim 70 000 mensen stapten voorbije zondag mee in de grootste klimaatmars die ooit in België werd gehouden. De voorbije donderdagen brachten ook al grote getalen klimaatspijbelaars het klimaatbeleid hoog op de publieke agenda. Er is een roep om efficiëntere maatregelen, maar je hoeft niet af te wachten tot een overheid handelt.  Bij de bouw of renovatie van je woning kan je zelf klimaatbewuste keuzes maken. Wist je dat je PVC ramen en deuren de CO2-uitstoot van je woning erg kunnen beperken?

Lees meer