Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Garagepoort 3

Stem voordeur, ramen en garage op elkaar af

Bij je droomhuis is de aanblik van de voordeur, de ramen en de garage een belangrijke factor. Je stemt ze maar best op elkaar af. Hiervoor een architect onder de arm nemen is een optie, al bestaan er ook genoeg geprefabriceerde modellen, in alle soorten, maten en prijzen. Als materiaal is PVC minstens het overwegen waard.

Lees meer
Versterkte Deur In Pvc

Met deze deuren maak je het elke inbreker moeilijk

De feestdagen komen in zicht. Terwijl jij het thuis of bij familie knus en warm maakt, rusten inbrekers helemaal niet. Voor hen is het immers een topperiode. Statistieken wijzen aan dat deze ongewenste bezoekers in het tweede deel van de nacht toeslaan, maar ook steeds vaker overdag. In de Kerstperiode zijn mensen veel minder thuis omwille van inkopen, familie-uitstapjes enzovoort. Uiteraard wil je het de dief zo moeilijk maken. Met de ultrastevige deuren uit ons gamma ben je al een heel eind op weg.

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van rolluiken?

Ramen met een hoge isolatiewaarde waren nooit populairder. Heel wat mensen kiezen er dan ook voor niet langer rolluiken te plaatsen. Toch hebben ze nog altijd belangrijke troeven, die het de moeite waard maken om er toch voor te opteren.

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Vijf voordelen van PVC ramen en deuren

Heb jij bouwplannen? Dan heeft men je vast al gewezen op het belang van een goede materiaalkeuze. Die maak je best weloverwogen. Daarom zetten we graag enkele belangrijke voordelen van PVC ramen en deuren op een rijtje.

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Batibouw BTW-actie

Actie van 23 februari t.e.m. 3 April

Lees meer