Deceuninck Zendowneo Award Pic

Welke invloed heeft S-Peil op de raampartijen van mijn woning?

Wil je in de nabije toekomst beginnen aan het optrekken van je droomwoning? Dan ben je bij je research vast al op het nieuwe S-peil gestoten. Dit vervangt het gekende K-peil en brengt de oriëntatie, de verhouding glas-vloeroppervlakte en de luchtdichtheid in kaart. Ramen en deuren in PVC kunnen zeer bepalend zijn bij de berekening van het S-peil.

Lees meer
Linktrusion

Op zoek naar energiezuinige ramen en deuren?

Een strak en modern design, veilig en superisolerend: dat is wat je verwacht van je schrijnwerk. Dankzij nieuwe energiezuinige technieken kunnen fabrikanten aan al die verwachtingen voldoen. De innovatieve Linktrusion versterkingstechnologie van pvc-ramen wordt nu bovendien ook toegepast voor deuren.

Lees meer
Batibouwactie Raemdonck

VOORJAARSACTIE

 !  VOORJAARSACTIE !   15% Voorjaarskorting bij bestelling binnen 30 dagen na offerte datum.

Kwaliteitsvolle ramen & deuren, voor elke bouwstijl, die superisolerend & veilig zijn aan een voorjaarskorting van 15%, die lentekriebel laat je niet voorbij gaan....  

Lees meer
De Lange Peter 1

Hou de inbreker buiten met Zendow#neo Premium ramen

Het aantal woninginbraken in Vlaanderen neemt stelselmatig af. Gelukkig maar. Toch komt de topperiode voor inbrekers er weer aan. Tijdens de feestdagen zijn zij extra alert voor openstaande poortjes, niet goed afgeschermde ramen … Om je woning minder tot een doelwit voor ongenode gasten te maken, kies je best van bij de afwerking reeds voor een stevig materiaal.

 

Lees meer
PVC Garagepoort

Waarom de garage aan huis een klassieker is

Jonge bouwers stoten vroeg of laat op de vraag ‘Bouwen we een garage die deel uitmaakt van de woning of gaan we voor een alternatief?’. De onmiskenbare, klassieke voordelen van een garage geven vaak de doorslag. Het oog wil ook wat, en daarom mag je garagepoort zeker aansluiten bij de bouwstijl van je huis.

Ga je na een weloverwogen materiaalkeuze voor een sectionaalpoort in pvc, dan geniet je automatisch van de voordelen van dat materiaal. Zo’n sectionaalpoort is opgedeeld in een aantal horizontale panelen die scharnierend met elkaar verbonden zijn en verticaal in de looprails geleid worden.


Het belangrijkste voordeel? Je kan de auto tot vlak bij de poort parkeren, omdat de poort volledig in de gevel blijft zowel bij open als bij gesloten toestand.
Verkrijgbaar in een dubbelwandige uitvoering. De ruimte tussen de twee stalen platen kan je bovendien laten opspuiten met isolatiemateriaal.

Troeven

Een sectionaalpoort neemt minder ruimte in dan een kanteldeur, en er zijn nog meer voordelen te bedenken:

  • Je geniet ten volle van de isolerende waarden van pvc. In de winter houden ze de warmte binnen, wat de batterij van je wagen spaart, en in de zomer blijft de binnentemperatuur aangenaam koel. Bovendien beperken ze lawaaihinder van buitenaf.
  • Je kan met pvc makkelijk ramen, deuren en garagepoort op elkaar afstemmen. Dezelfde stijl en kleur voor de uniformiteit, of net afwijkend als je van contrast houdt.
  • Je woning is er extra mee beveiligd. Inbrekers hebben een vette kluif aan een sectionaalpoort. Bovendien is ze vervaardigd in hoogwaardig pvc. Dit maakt ze brandwerend en krasbestendig.
  • Een sectionaalpoort is verkrijgbaar met zogeheten vingerklembeveiliging. Dit voorkomt dat dat je je vingers kan knellen tussen twee horizontale panelen.
    Als je een poort met een elektrische bediening hebt, moet een blokkeersysteem verhinderen dat de poort verder sluit als er een obstakel in de weg staat of ligt.

Heb je niet meteen een idee hoe een sectionaalpoort bij jouw woning kan passen? Laat je inspireren door onze realisaties. Bezoek je onze showroom, dan gidsen we je graag doorheen alle mogelijkheden.

Maak je graag vooraf een afspraak? Contacteer ons.

Lees meer