Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Wanneer vervang ik mijn oude ramen?

Ramen hebben een lange levensduur. Sommige zelfs een halve eeuw. Maar wanneer wordt het toch echt tijd om ze te vervangen? En waarom zou je dan voor PVC kiezen?

Lees meer
Veranda Met Vliegenraam

Lente en zomer zonder gezoem dankzij vliegenramen

Nu de lente volop zijn intrede heeft gedaan, is het zalig om overdag en ‘s nachts de ramen open te laten. Heerlijk, die frisse lucht die dan de kamers vult. Het wordt zelfs aangeraden om zo te slapen. Maar zelfs als je enkel overdag een uurtje de kamers lucht, weten muggen en andere insecten je woning vlug te vinden. Ze zitten klaar om je ‘s nachts het leven zuur te maken. Daar insectensprays en andere middeltjes een kwalijke invloed op je gezondheid kunnen hebben, blijven vliegenramen een vaste waarde. Je raam staat open, en toch geniet je van frisse lucht.

 

Lees meer
Ben 320

Met PVC haal je die BEN-norm

Iedereen die met plannen voor een nieuwbouw of een doorgedreven renovatieproject rondloopt, is de laatste tijd wel eens op de BEN-norm gebotst. Tegen 2020 moet elk dergelijk project bijna-energieneutraal zijn. Energiezuinige maatregelen zullen dus alleen maar aan belang winnen. PVC sluit daar als materiaal naadloos bij aan.

Lees meer
Kortingscode

Batibouw actie

Iedereen kijkt verwonderd naar de ramen van Raemdonck ramen!

Ontvang nu 15% korting tijdens onze BATIBOUW-actie! Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak.

 

Lees meer
PVC Garagepoort

Een sectionale poort: niet alleen een trendy oplossing

De garage is niet zomaar de stalplaats voor je wagen. In veel gezinnen doet de ruimte ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot je woning. Ze bepaalt daarnaast ook voor een groot gedeelte het uitzicht van je voorgevel. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Lees meer