Versterkte Deur In Pvc

Met deze deuren maak je het elke inbreker moeilijk

De feestdagen komen in zicht. Terwijl jij het thuis of bij familie knus en warm maakt, rusten inbrekers helemaal niet. Voor hen is het immers een topperiode. Statistieken wijzen aan dat deze ongewenste bezoekers in het tweede deel van de nacht toeslaan, maar ook steeds vaker overdag. In de Kerstperiode zijn mensen veel minder thuis omwille van inkopen, familie-uitstapjes enzovoort. Uiteraard wil je het de dief zo moeilijk maken. Met de ultrastevige deuren uit ons gamma ben je al een heel eind op weg.

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van rolluiken?

Ramen met een hoge isolatiewaarde waren nooit populairder. Heel wat mensen kiezen er dan ook voor niet langer rolluiken te plaatsen. Toch hebben ze nog altijd belangrijke troeven, die het de moeite waard maken om er toch voor te opteren.

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Batibouw BTW-actie

Actie van 23 februari t.e.m. 3 April

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Zendow basic

De beste energieprestatie voor hun prijs.
Hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. 
Hebben verfijnde, elegante en licht afgeronde profielen. 
Uiteenlopende types beglazing mogelijk tot 42mm.

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Zendow Neo Premium

ZENDOW#NEO PREMIUM  / Super isolerend pvc raam. De Neo Premium PVC ramen overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen. Ze zijn versterkt met een continue structurele glasvezel. Door de unieke Linktrusion-technologie zijn de fijne profielen sterk genoeg om driedubbelglas te dragen.

Lees meer