PVC Garagepoort

Een sectionale poort: niet alleen een trendy oplossing

De garage is niet zomaar de stalplaats voor je wagen. In veel gezinnen doet de ruimte ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot je woning. Ze bepaalt daarnaast ook voor een groot gedeelte het uitzicht van je voorgevel. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Lees meer
Inbraakbeveiliging

Maak je woning inbraakproof tegen de feestdagen

Nog even en er breekt een tijd van aan van kerstfeestjes, gezellig samen zijn bij familie, verbroederen met collega’s op nieuwjaarsrecepties … een leuke tijd voor Jan Modaal, maar ook een toptijd voor inbrekers. Zij zijn verlekkerd op woningen waar de sleutels onder de deurmat of in bloempotten verstopt liggen, of waar ladders rondslingeren. Het lijkt eenvoudig, maar net deze kleine dingen worden nog al te vaak in de wind geslagen.

Lees meer
Zendow Neo Standard Wb

‘s Winters warm met PVC

Als de weerberichten niet meer zonder ochtendgrijs kunnen, laat de nachtvorst vast niet lang meer op zich wachten. Nu het klimaat zich steeds meer van zijn gure kant laat zien, wil je je er in je woning uiteraard knus en warmpjes bij zitten. Dan hebben we goed nieuws: de voordelige isolatiewaarde van PVC in de zomer geldt uiteraard ook omgekeerd.

Lees meer
Deceuninck Zendowneo Award Pic

Eigentijds én energiezuinig wonen met PVC

Eigentijds wonen gaat over meer dan alleen design. Nu elke nieuwbouw tegen 2020 energieneutraal moet zijn, is het belangrijker dan ooit te werken aan de energiecoëfficient van je woning. Daarvoor ben je bij Raemdonck aan het juiste adres. De kwaliteitsprofielen die we in eigen huis vervaardigen, zijn uitgerust met de revolutionaire Linktrusion-technologie.

Lees meer
Onderhoud PVC raam

Slecht weer? Zo bescherm je je PVC ramen

Ramen schoonmaken. Het is een werkje dat we maar al te graag uitstellen. Toch is het noodzakelijk: je ramen zijn het hele jaar door onderhevig aan extreme omstandigheden. Er is het Belgische weer, maar ook uitlaatgassen en andere factoren kunnen viezigheid achterlaten. PVC ramen zijn erg onderhoudsvriendelijk, maar toch hou je best met een aantal zaken rekening.

Lees meer