Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 0894 2

Pvc ramen en deuren: 5 voordelen

Bouwplannen? Dan weet je waarschijnlijk dat een goede materiaalkeuze erg belangrijk is. Daarom zetten we graag enkele belangrijke voordelen van pvc ramen en deuren op een rijtje.

Lees meer
Veranda

Je veranda inrichten als thuiskantoor

Al sinds begin vorig jaar zijn we massaal aan het thuiswerken. Velen onder ons hebben hun thuiswerkplekje geïnstalleerd in de woonkamer of keuken. Maar waarom je veranda niet inrichten als thuiskantoor? Dit biedt namelijk een aantal voordelen.

 

Lees meer
Raemdonck Ramen Wassen Zonder Strepen En Krassen

Ramen wassen zonder strepen en krassen: 7 tips

Bij het wassen van je ramen is de kans groot dat je strepen of zelfs krassen op je ramen krijgt. Erg vervelend! Met deze tips krijg je een glanzend, streeploos resultaat. 

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Rolluiken: 5 voordelen

Rolluiken bestaan al enkele decennia en gaan enorm lang mee. Je vindt ze in alle soorten en maten, ze zijn geluiddempend en energiebesparend. De voordelen van rolluiken kan je nauwelijks op één hand tellen. Ontdek in deze blogpost de 5 belangrijkste. 

Lees meer
Afbeelding 249

Geniet ook in de winter van je veranda

Dat Belgen enkel tijdens de zomer veel tijd doorbrengen in de tuin is al lang passé. In coronatijden beseffen we maar al te goed dat onze tuin een enorm belangrijke plek is geworden. Zit je niet graag in de kou, dan kan je overwegen om een veranda te plaatsen. Een veranda in pvc biedt je een enorme keuze in kleuren en afwerkingen. Kies jij voor een trendy pronkstuk of een tijdloze tuinkamer? 

Lees meer