Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Raam

Deze fabels over PVC mogen de wereld uit

Nu de lente en de zomer voor de deur staan, denk je misschien aan nieuwe ramen en deuren in pvc. Met de afgelopen hete zomers in het achterhoofd zijn ze mogelijk een interessante investering. In je zoektocht naar informatie stoot je mogelijk op valse vooroordelen over pvc. Naast het artikel dat we daar al eerder aan weidden, blijven een aantal fabels circuleren.

 

Lees meer
Alaphilippe

Deceuninck €300 cash-back actie!

Actie geldig op Zendow NEO PREMIUM in kleur van 24/02/2020 t.e.m 30/05/2020

5 ramen / deuren: 150€
10 ramen / deuren: 300€

Lees meer
180710 Raemdonk 0685

Waarom isoleert PVC het beste?

In het stappenplan dat je voor je bouwproject hebt opgesteld, heb je vast isolatie als een belangrijk speerpunt opgenomen. Je kan je woning flink verduurzamen als je de spouwmuur, het dak, de vloer en de buitengevel geschikt isoleert. Kwalitatief buitenschrijnwerk zorgt ervoor dat het energieverlies langs ramen en deuren minimaal blijft. PVC kan de beste isolatiewaarden voorleggen. Maar waarom is dat zo?

Lees meer
Raam

Kwalitatief buitenschrijnwerk schrikt dieven af

Met de eindejaarsperiode die voor de deur staat, breekt helaas ook het belangrijkste inbraakseizoen aan. Terwijl jij geniet aan de feestdis bij familie, hebben inbrekers het op jouw eigendommen gemunt. Wie ooit ongenode gasten over de vloer kreeg, weet hoe traumatisch dat is. Eén uitweg is investeren in een inbraakveilige woning. Met kwalitatieve raam-en deurprofielen kom je al een heel eind.
Een degelijk alarmsysteem zal kruimeldieven misschien afschrikken, maar de professional heeft je huis alweer verlaten vooraleer jij zelf of de politie ter plaatse kan zijn. Het is zaak te voorkomen dat inbrekers je huis kunnen betreden.

Lees meer
Img 3702

Kan je door isolatie ook ‘s winters van je veranda genieten?

We zien het zowel bij nieuwbouw als bij renovaties: vroeg of laat willen mensen hun huis en tuin naadloos met elkaar verbinden. Terrasoverkappingen zijn trendy, maar ook de veranda blijft een succesnummer. Met de juiste maatregelen kan je er ook ‘s winters in zitten en ten volle van het uitzicht van je tuin genieten.

 

Lees meer