Inbraak

7 tips om je woning inbraakveilig te maken

De winter is nog niet uit het land. De nachten duren lang en zijn pikdonker. De ideale setting voor een inbreker om toe te slaan. Door na te gaan of je woning goed beveiligd is, bescherm je zowel je bezittingen als je eigen veiligheid. 

Lees meer
Veranda Met Vliegenraam

De voor- en nadelen van een veranda in de winter

Van een veranda kan je het hele jaar door genieten. Wie kiest voor vakmanschap zal merken dat je er niet alleen in de tussenseizoenen heerlijk kan vertoeven. Ook in de winter kan een veranda een meerwaarde zijn voor jouw woning. De nadelen zijn miniem ten opzichte van de voordelen. Wij lichten ze even toe.

Lees meer
Rolluik Detail

Hou de koude buiten met rolluiken en screens

Met de korte en donkere dagen snakken we naar gezelligheid en warmte binnen in huis. Je verwarming hoger zetten, is niet nodig! Investeer in rolluiken of screens. 

Lees meer
Condens

Wat doen tegen aangedampte ramen?

Last van aangedampte ramen?  Wanneer de buitentemperatuur opnieuw daalt, is de kans op condens groter. Met onze tips geraak je snel van het probleem verlost. 

Lees meer
Raam Detail Pvc

Bespaar op je energiefactuur met nieuwe ramen

Hoe bespaar jij op je energiefactuur? Die vraag heb je waarschijnlijk al verschillende keren gehoord én gesteld de afgelopen weken en maanden. Het pasklare antwoord hebben we helaas niet, maar investeren in nieuwe ramen is alvast een stap in de goede richting.

Lees meer