Pvc Voordeur Zele

Nieuwe voordeur kopen, waar let je op? 

Denk niet te snel “Het is maar een voordeur.” Een voordeur bepaalt namelijk de uitstraling van je huis. Gelukkig zijn er een tal van mogelijkheden om jouw deur helemaal in de stijl met je huis te brengen. Wij helpen je graag op weg met het bepalen van je nieuwe deur. 

Lees meer
Inbraakbeveiliging

Onderhouden van je rolluiken doe je zo

Door je rolluiken regelmatig te onderhouden, blijven ze er niet alleen schoon uitzien, je beschermt ze ook tegen schade en eventuele defecten.  We geven je graag enkele onderhoudstips, want zowel elektrische als manuele rolluiken hebben nood aan een jaarlijks onderhoud.

Lees meer
180710 Raemdonk 0839 3

Hoe kies je de juiste sectionaal poort? 

Je bent toe aan een nieuwe garagepoort. Momenteel heb je een kantelbare garagepoort maar deze wil je vervangen door een sectionaalpoort. Lees hier alles over de garagepoorten en maak een betere keuze. 

Lees meer
Raemdonck Blog Juli

Hoe hou ik het ‘s zomers fris in huis? 5 tips op een rijtje!

In de zomer wordt het buiten vaak uitzonderlijk warm. Hierdoor wordt de temperatuur in huis automatisch ook een stukje hoger. Wil je het huis toch koel houden terwijl het buiten warm is? Lees dan zeker onze 5 tips om ervoor te zorgen dat jij binnenshuis kan genieten van een aangename temperatuur. 

Lees meer
Img 3702

Voordelen van een vliegenraam

De zomer is in aantocht en dat betekent ook dat de muggen, vliegen en andere ongepaste insecten hun weg vinden naar binnen. Gelukkig houdt een vliegenraam deze beestjes buiten. Voor elk raam is er een gepast vliegenraam. Waarom is een vliegraam een groot voordeel in je huis? 

Lees meer