Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 0839 2

5 voordelen van een sectionale garagepoort

Op zoek naar een goede en kwaliteitsvolle afsluiting van je garage? Dan is een sectionale garagepoort de oplossing. Deze flexibele poort wordt via een schuifsysteem opgerold langs het plafond en biedt erg veel voordelen. Wij zetten de belangrijkste 5 voor jou op een rijtje.

Lees meer
Schermafbeelding 2020 04 28 Om 15.40.45

7 stappen om het perfecte buitenscreen te kiezen

Vrijwel tegelijk met het aankondigen van de maatregelen om het Covid-19 virus te bestrijden is het in België zonnig weer geworden, en eigenlijk vroegtijdig beginnen zomeren. Zo erg dat het weerinstituut KMI 2020 nu al op de lijst zet van jaren met langdurige droogte. Die droogte is al enkele jaren meer regel dan uitzondering. Om die reden is zonwering door middel van buitenscreens zowel bij nieuwbouw als renovatie flink in opmars.

Lees meer
Raam

Deze fabels over PVC mogen de wereld uit

Nu de lente en de zomer voor de deur staan, denk je misschien aan nieuwe ramen en deuren in pvc. Met de afgelopen hete zomers in het achterhoofd zijn ze mogelijk een interessante investering. In je zoektocht naar informatie stoot je mogelijk op valse vooroordelen over pvc. Naast het artikel dat we daar al eerder aan weidden, blijven een aantal fabels circuleren.

 

Lees meer
Alaphilippe

Deceuninck €300 cash-back actie!

Actie geldig op Zendow NEO PREMIUM in kleur van 24/02/2020 t.e.m 30/05/2020

5 ramen / deuren: 150€
10 ramen / deuren: 300€

Lees meer
180710 Raemdonk 0685

Waarom isoleert PVC het beste?

In het stappenplan dat je voor je bouwproject hebt opgesteld, heb je vast isolatie als een belangrijk speerpunt opgenomen. Je kan je woning flink verduurzamen als je de spouwmuur, het dak, de vloer en de buitengevel geschikt isoleert. Kwalitatief buitenschrijnwerk zorgt ervoor dat het energieverlies langs ramen en deuren minimaal blijft. PVC kan de beste isolatiewaarden voorleggen. Maar waarom is dat zo?

Lees meer