Vacature Bediende

Gezocht:  Commercieel talent met technisch inzicht

Wij zijn op zoek naar een extra collega! Heb jij de gave om de dromen van
potentiële klanten waar te maken?
Geef je graag advies, heb je commerciële skills en hou je er van je klanten te
kunnen opvolgen van A tot Z?
Dan ben jij het sales talent dat wij zoeken!

Lees meer
Img 3709

Waarom blijft een vliegenraam zo onmisbaar?

Eind februari en half april kenden we weer een paar heerlijke, vroege lentedagen. Leuk om als buiten te zitten en van de zomerse sfeer te proeven, maar er is ook een keerzijde: hoe vroeger het warm wordt, hoe sneller en langer allerlei vervelende insecten van de partij zijn. Dat is maar één reden waarom een vliegenraam - of deur aan je woning onmisbaar blijft. Ze zijn ook erg handig bij het verluchten van het huis.

Lees meer
180710 Raemdonk 0832 2

Met deze tips kies je de ideale garagepoort

Wie een bouwproject of renovatie plant, zal het erkennen: gedurende het hele traject moeten er tal van knopen doorgehakt worden. Een geschikte garagepoort kiezen is er een van. Uiteraard moeten deze vooral ‘gewoon degelijk’ zijn, maar toch zijn er enkele parameters om bij stil te staan.

Lees meer
Raemdonckramen Batibouw Actie

ACTIE: 15% Batibouw korting

Geniet van onze Batibouw korting!

Deze korting bedraagt 15% & verdoken scharnieren zonder meerprijs!

Lees meer
Fixscreen Solar

Fixscreen Solar is blikvanger op Batibouw 2019

Grote glaspartijen aan weerszijden van de woningen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Het is een blikvanger en je geniet van veel natuurlijk daglicht in huis. ‘s Zomers zijn er echter maatregelen nodig, anders kan het wel eens drukkend warm worden in je woning. Screens of rolluiken kunnen een oplossing zijn omdat ze de warmte opvangen voor ze het glas bereikt. Renson, de firma waarvoor wij Ambassador zijn, lanceert op Batibouw de innovatieve Fixscreen Solar.

Lees meer