Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Najaarsactie 2020

Na-jaars actie 2020

15% korting op alle bestellingen van Oktober tot eind November. 
Verdoken scharnieren zonder extra meerprijs!

Lees meer
180710 Raemdonk 1073

Nieuwe buitendeuren kiezen: waarop moet je letten?

Ben je aan het bouwen, verbouwen of wil je je buitendeuren graag vervangen? Meestal worden buitendeuren samen met de ramen gekozen. Je wilt natuurlijk dat je deuren mooi zijn, in dezelfde stijl als je huis. Maar er zijn toch nog een aantal andere belangrijke zaken waar je best rekening mee houdt. 

Lees meer
C25r1928

Waar hou je rekening mee bij het kiezen van je rolluiken?

Ben je van plan om rolluiken te plaatsen in je woning? Rolluiken bieden heel wat voordelen. Er zijn nochtans een aantal zaken waar je best rekening mee houdt bij het kiezen van nieuwe rolluiken. Een overzicht. 

Lees meer
Img 3701

5 tips om je veranda in te richten

Ook al is het zomer, soms kan het nog goed afkoelen tegen de avond. Met een veranda geniet je van het buitengevoel, zonder het koud te hebben. De mogelijkheden om je veranda in te richten zijn oneindig. We helpen je alvast op weg met deze tips zodat je van je veranda een unieke ruimte kan maken en kan genieten, het hele jaar door.

Lees meer
Icor

Welk glas voor je ramen kies jij?

Bij het kiezen van de beglazing voor je ramen heb je keuze uit meerdere mogelijkheden. Je kan niet enkel kiezen voor een bepaalde dikte (dubbel, driedubbel, hoogrendements), maar ook voor andere opties, zoals voor zonwerend of extra inbraakwerend glas. Welk type beglazing kies jij? Wij helpen je graag op weg.

Lees meer