Raemdonckramen Batibouw Actie

ACTIE: 15% Batibouw korting

Geniet van onze Batibouw korting!

Deze korting bedraagt 15% & verdoken scharnieren zonder meerprijs!

Lees meer
Fixscreen Solar

Fixscreen Solar is blikvanger op Batibouw 2019

Grote glaspartijen aan weerszijden van de woningen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Het is een blikvanger en je geniet van veel natuurlijk daglicht in huis. ‘s Zomers zijn er echter maatregelen nodig, anders kan het wel eens drukkend warm worden in je woning. Screens of rolluiken kunnen een oplossing zijn omdat ze de warmte opvangen voor ze het glas bereikt. Renson, de firma waarvoor wij Ambassador zijn, lanceert op Batibouw de innovatieve Fixscreen Solar.

Lees meer
180710 Raemdonk 0857

PVC ramen en deuren beperken de CO2-uitstoot van je woning

Ruim 70 000 mensen stapten voorbije zondag mee in de grootste klimaatmars die ooit in België werd gehouden. De voorbije donderdagen brachten ook al grote getalen klimaatspijbelaars het klimaatbeleid hoog op de publieke agenda. Er is een roep om efficiëntere maatregelen, maar je hoeft niet af te wachten tot een overheid handelt.  Bij de bouw of renovatie van je woning kan je zelf klimaatbewuste keuzes maken. Wist je dat je PVC ramen en deuren de CO2-uitstoot van je woning erg kunnen beperken?

Lees meer
180710 Raemdonk 0598 3

Bescherm je woning tegen lawaai van buitenaf met pvc

Geluid is alomtegenwoordig. Rustige momenten worden daardoor schaars. Ook in huis. Zwaar verkeer dat door je straat dendert, de winterbarbecue van de buren, spelende kinderen … plaats bij het ontwerp van je woning de ramen en deuren op de juiste plaats, en je beperkt de hinder al een flink pak.

Lees meer
180710 Raemdonk 0604

Zijn jouw ramen klaar voor de winter?

Vijftien procent. Dat is het percentage aan warmte dat een doorsnee woning via de ramen en deuren verliest. In een nieuwbouwwoning kan dat getal lager liggen omdat die meestal beter geïsoleerd is. Woon je in een charmante, karaktervolle, wat oudere woning? Dan zijn je ramen mogelijk niet meer in orde, en verlies je komende winter veel warmte en energie.

Lees meer