Condens

Wat doen tegen aangedampte ramen?

Last van aangedampte ramen?  Wanneer de buitentemperatuur opnieuw daalt, is de kans op condens groter. Met onze tips geraak je snel van het probleem verlost. 

Lees meer
Raam Detail Pvc

Bespaar op je energiefactuur met nieuwe ramen

Hoe bespaar jij op je energiefactuur? Die vraag heb je waarschijnlijk al verschillende keren gehoord én gesteld de afgelopen weken en maanden. Het pasklare antwoord hebben we helaas niet, maar investeren in nieuwe ramen is alvast een stap in de goede richting.

Lees meer
Pvc Garagepoort

Heb ik een nieuwe garagepoort nodig?

Stel je jezelf wel eens de vraag of je garagepoort aan vervanging toe is? Dan ben je niet alleen. Een nieuwe garagepoort kiezen, doe je niet zonder nadenken. We helpen alvast bij de denkoefening of je poort überhaupt aan vervanging toe is. 

Lees meer
180710 Raemdonk 0740

Waarom kiezen voor pvc-ramen en deuren?

Elke dag wanneer je thuis komt, bots je telkens op die oude ramen en deuren. Het is eigenlijk tijd om deze te vernieuwen, maar kies je nu? Hout, aluminium of pvc? We leggen uit waarom je best voor pvc-ramen kiest. 

Lees meer
Rolluik

Hou de warmte buiten met rolluiken en screens

Hoe warm de komende zomer wordt, kunnen we niet voorspellen. Maar op hete dagen kunnen we je wel helpen om de warmte buiten te houden. Het plaatsen van rolluiken en screen kunnen hier bij helpen. 

Lees meer