Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Randy Laybourne Y9awchpvlro Unsplash

Condens op je pvc-ramen: wat nu?

Condens op je ramen kan knap vervelend zijn. De oorzaak is in de meeste gevallen een te groot  temperatuurverschil tussen binnen en buiten (in de winter bijvoorbeeld). Het komt zowel voor in nieuwe als oudere woningen. Houdt het probleem aan, dan kunnen vochtproblemen ontstaan. Schimmelvorming, behang of stucwerk dat loslaat, ongedierte dat zijn weg vindt naar de kamers: allemaal onaangename bijwerkingen van condensatie. Maar wat is condensatie precies? En wat kan je eraan doen?

Lees meer
Rolluik

Rolluiken of screens, waar moet je op letten?

Rolluiken of screens? Een klassieke vraag die we vaak te horen krijgen. Beide hebben hun eigen eigenschappen en voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje. Het enige wat je nog hoeft te doen, is aanvinken wat jij belangrijk vindt.

Lees meer
180710 Raemdonk 0604

Wat je moet weten over hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 keer beter dan dubbel glas. Hierdoor gaat er nog minder energie verloren en betaal je minder stookkosten. Maar wat is het juist, wat zijn nog voordelen en krijg je een premie wanneer je je ramen vervangt door hoogrendementsglas? Kom het hier te weten. 

Lees meer
Najaarsactie 2020

Na-jaars actie 2020

15% korting op alle bestellingen van Oktober tot eind November. 
Verdoken scharnieren zonder extra meerprijs!

Lees meer
180710 Raemdonk 1073

Nieuwe buitendeuren kiezen: waarop moet je letten?

Ben je aan het bouwen, verbouwen of wil je je buitendeuren graag vervangen? Meestal worden buitendeuren samen met de ramen gekozen. Je wilt natuurlijk dat je deuren mooi zijn, in dezelfde stijl als je huis. Maar er zijn toch nog een aantal andere belangrijke zaken waar je best rekening mee houdt. 

Lees meer