Veranda Met Vliegenraam

Tips om je vliegenraam schoon te maken

Vliegen, muggen en wespen zijn weer ontwaakt uit hun winterslaap. En deze beestjes hou je liever buiten. Een vliegenraam-of deur is dus gewenst. Voorzie alle, of toch bijna alle, ramen van een vliegenraam. En vergeet deze zeker niet te onderhouden. Daar helpen we je graag mee.

Lees meer
Veranda in Lokeren

Inspiratie voor je veranda

Genoeg op Pinterest gescrold? Tijd om je veranda eindelijk te realiseren! Wij helpen je om wat extra inspiratie op te doen. Graag een veranda op maat? Ook daarbij kunnen we je helpen.
 

Lees meer
Klassieke Pvc Ramen

Lenteschoonmaak voor je ramen en deuren

Ein-de-lijk! De lente is in het land. We kunnen weer uitgebreid genieten van zonnige dagen, vogeltjes in onze tuin en lekker niks doen in de veranda. Door vuile ramen kan je de vogels helaas niet zien. Tijd voor een lenteschoonmaak!

Lees meer
Flyer Voorjaar2022 Front 1200

Voorjaarsactie

Geniet van 15% korting!

Actie geldig tot en met 30 april 2022.

Lees meer
Showroom Raemdonck Ramen

Deurentrends van 2022

Vroeger was het heel normaal om twee ruimtes van elkaar te scheiden met van die grote massieve deuren. Data is nog wel een dingetjes van vroeger, maar inmiddels zien we dit steeds minder vaak terugkomen in het huidige interieur. Tegenwoordig wordt er vaker gekozen om twee ruimtes in elkaar over te laten gaan.

Lees meer