Pvc Garagepoort

Heb ik een nieuwe garagepoort nodig?

Stel je jezelf wel eens de vraag of je garagepoort aan vervanging toe is? Dan ben je niet alleen. Een nieuwe garagepoort kiezen, doe je niet zonder nadenken. We helpen alvast bij de denkoefening of je poort überhaupt aan vervanging toe is. 

Lees meer
180710 Raemdonk 0740

Waarom kiezen voor pvc-ramen en deuren?

Elke dag wanneer je thuis komt, bots je telkens op die oude ramen en deuren. Het is eigenlijk tijd om deze te vernieuwen, maar kies je nu? Hout, aluminium of pvc? We leggen uit waarom je best voor pvc-ramen kiest. 

Lees meer
Rolluik

Hou de warmte buiten met rolluiken en screens

Hoe warm de komende zomer wordt, kunnen we niet voorspellen. Maar op hete dagen kunnen we je wel helpen om de warmte buiten te houden. Het plaatsen van rolluiken en screen kunnen hier bij helpen. 

Lees meer
Veranda Met Vliegenraam

Tips om je vliegenraam schoon te maken

Vliegen, muggen en wespen zijn weer ontwaakt uit hun winterslaap. En deze beestjes hou je liever buiten. Een vliegenraam-of deur is dus gewenst. Voorzie alle, of toch bijna alle, ramen van een vliegenraam. En vergeet deze zeker niet te onderhouden. Daar helpen we je graag mee.

Lees meer
Veranda in Lokeren

Inspiratie voor je veranda

Genoeg op Pinterest gescrold? Tijd om je veranda eindelijk te realiseren! Wij helpen je om wat extra inspiratie op te doen. Graag een veranda op maat? Ook daarbij kunnen we je helpen.
 

Lees meer