180710 Raemdonk 0839 3

Hoe kies je de juiste sectionaal poort? 

Je bent toe aan een nieuwe garagepoort. Momenteel heb je een kantelbare garagepoort maar deze wil je vervangen door een sectionaalpoort. Lees hier alles over de garagepoorten en maak een betere keuze. 

Lees meer
Raemdonck Blog Juli

Hoe hou ik het ‘s zomers fris in huis? 5 tips op een rijtje!

In de zomer wordt het buiten vaak uitzonderlijk warm. Hierdoor wordt de temperatuur in huis automatisch ook een stukje hoger. Wil je het huis toch koel houden terwijl het buiten warm is? Lees dan zeker onze 5 tips om ervoor te zorgen dat jij binnenshuis kan genieten van een aangename temperatuur. 

Lees meer
Img 3702

Voordelen van een vliegenraam

De zomer is in aantocht en dat betekent ook dat de muggen, vliegen en andere ongepaste insecten hun weg vinden naar binnen. Gelukkig houdt een vliegenraam deze beestjes buiten. Voor elk raam is er een gepast vliegenraam. Waarom is een vliegraam een groot voordeel in je huis? 

Lees meer
180710 Raemdonk 0894 2

Pvc ramen en deuren: 5 voordelen

Bouwplannen? Dan weet je waarschijnlijk dat een goede materiaalkeuze erg belangrijk is. Daarom zetten we graag enkele belangrijke voordelen van pvc ramen en deuren op een rijtje.

Lees meer
Veranda

Je veranda inrichten als thuiskantoor

Al sinds begin vorig jaar zijn we massaal aan het thuiswerken. Velen onder ons hebben hun thuiswerkplekje geïnstalleerd in de woonkamer of keuken. Maar waarom je veranda niet inrichten als thuiskantoor? Dit biedt namelijk een aantal voordelen.

 

Lees meer