Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Raam

Met de eindejaarsperiode die voor de deur staat, breekt helaas ook het belangrijkste inbraakseizoen aan. Terwijl jij geniet aan de feestdis bij familie, hebben inbrekers het op jouw eigendommen gemunt. Wie ooit ongenode gasten over de vloer kreeg, weet hoe traumatisch dat is. Eén uitweg is investeren in een inbraakveilige woning. Met kwalitatieve raam-en deurprofielen kom je al een heel eind.

Een degelijk alarmsysteem zal kruimeldieven misschien afschrikken, maar de professional heeft je huis alweer verlaten vooraleer jij zelf of de politie ter plaatse kan zijn. Het is zaak te voorkomen dat inbrekers je huis kunnen betreden.

Inbraakbeveiliging = een optelsom

  • Kies voor de juiste beglazing. Gelaagd glas bestaat uit verschillende lagen met folie ertussen, wat een extra barrière vormt voor inbrekers. Inbraakwerend dubbel gelaagd veiligheidsglas biedt daarbij de meeste bescherming.
  • Aangepast veiligheidsbeslag is een must. Denk aan een extra opzetslot voor je ramen en deuren met een afsluitbare kruk en cilinderslot of drie-tot vijfpuntsluiting.
  • Kwalitatief buitenschrijnwerk wordt vaak over het hoofd gezien, maar is minstens even belangrijk. De kracht van PVC ramen en deuren is al ruimschoots bewezen.

PVC = stevig

Een inbreker gaat geduldig op zoek naar het zwakste punt van je woning. Bespaar daarom niet op de kwaliteit van je raam- en deurprofielen. Met Zendow#neo ramen en deuren van onze vaste leverancier Deceuninck laat je niets aan het toeval over:

  • Zendow#neo ramen zijn compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag. Je kunt dus gerust zijn. De beglazing zit stevig vast in de sponningen, zodat inbrekers voor een lastige klus staan.
  • Het Deceuninck Zendow#neo raamsysteem beschikt over een centraal nokje in het kaderprofiel. Zo zijn de sluitplaten nog moeilijker bereikbaar.

Interesse in onze ramen en deuren in pvc?

Contacteer ons