Klassieke Pvc Ramen

Ein-de-lijk! De lente is in het land. We kunnen weer uitgebreid genieten van zonnige dagen, vogeltjes in onze tuin en lekker niks doen in de veranda. Door vuile ramen kan je de vogels helaas niet zien. Tijd voor een lenteschoonmaak!

 

Verwijder vuil

Zie je het vuil en stof zo liggen? Dan is het belangrijk dat je eerst het vuil verwijdert van je ramen en deuren. Dit je doe best met een borstel of zachte vod. Zo vermijd je dat je krassen maakt op je ramen. Reinig je de buitenkant? Dan kan je het vuil er ook afspuiten met een tuinslang. 

Lauw water en microvezel 

Vul je emmer met water. Als de mogelijkheid er is, gebruik je best regenwater. In dit water zit geen kalk en is dus beter voor je ramen. Bij het water voeg je een niet-agressief schoonmaakmiddel toe. Je ramen en deuren blijven zo langer in goede staat. Je ramen poetsen doe je het best met een microvezel of een spons. Zo vermijd je krassen! 

Niet enkel glas

Je ramen en deuren bestaan niet enkel uit glas. Vergeet dus zeker niet de raamkader/deurkader te poetsen. Ook de binnenzijde van je raam en deur hebben een poetsbeurt nodig. Hier kruipt namelijk veel vuil in bij het openen en sluiten. Is het vuil al hardnekkig aanwezig? Gebruik een klein borsteltje om alles te verwijderen.  

Drogen met krantenpapier

Alles gewassen, geschrobd en gepoetst? Ideaal, dan kan je de ramen drogen. Dit doe je best met droge, proppen krantenpapier. Say what?! Krantenpapier zorgt ervoor dat je geen strepen krijgt op je ramen. Glanzende, propere ramen krijg je in de plaats! 

Controleren op slijtage

Klaar met je poetsbeurt? Controleer al je deuren, ramen en rolluiken op slijtage. Het gure winterweer kan namelijk voor stukken zorgen. 

​Tijd voor nieuwe ramen en deuren? Wij helpen je graag.

Hebben je ramen en deuren hun beste tijd gehad? Dan is het tijd voor nieuwe. 
Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Contacteer ons