Opgedeeld Raam 2

Deze dingen bepalen de kostprijs van je ramen

De kosten van een nieuwbouwproject of renovatie kunnen snel oplopen. Een vooraf opgesteld budget is zeker geen overbodige luxe. Hoeveel van je gespaarde euro’s spendeer je aan ramen? Om je een goed inzicht te geven, lijsten we graag een paar dingen op die van kleine of grote invloed zijn op de kostprijs van ramen.

Lees meer
Inbraakbeveiliging

Hoe kies je het perfecte screen?

Grote glaspartijen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer bouwers kiezen ervoor. Met de keuze voor het juiste glas en een goed functionerend ventilatiesysteem kun je bovendien de warmte prima buiten houden. Aanvullend zie je steeds meer screens verschijnen.

Lees meer
C25r2411

Hoe ramen kiezen? Deze tips helpen je op weg!

Bij het kiezen van ramen neem je heel wat in overweging. Ze moeten gebruiksvriendelijk zijn, binnen je budget passen, en ze moeten je energieverbruik laag kunnen houden. Daarnaast wil je oog natuurlijk ook wat. Deze tips maken een weloverwogen keuze mogelijk.

 

Lees meer
Deceuninck Zendowneo Award Pic

Welke invloed heeft S-Peil op de raampartijen van mijn woning?

Wil je in de nabije toekomst beginnen aan het optrekken van je droomwoning? Dan ben je bij je research vast al op het nieuwe S-peil gestoten. Dit vervangt het gekende K-peil en brengt de oriëntatie, de verhouding glas-vloeroppervlakte en de luchtdichtheid in kaart. Ramen en deuren in PVC kunnen zeer bepalend zijn bij de berekening van het S-peil.

Lees meer
Linktrusion

Op zoek naar energiezuinige ramen en deuren?

Een strak en modern design, veilig en superisolerend: dat is wat je verwacht van je schrijnwerk. Dankzij nieuwe energiezuinige technieken kunnen fabrikanten aan al die verwachtingen voldoen. De innovatieve Linktrusion versterkingstechnologie van pvc-ramen wordt nu bovendien ook toegepast voor deuren.

Lees meer