180710 Raemdonk 0934 4

De vrijheid van buiten maar toch binnen

De warme zomerbries, de zoete geur van bloemen en het rustgevende geluid van fluitende vogels. Er zijn maar weinig dingen die zo heerlijk zijn als het genieten van de buitenlucht. Maar al te vaak kunnen ongenode gasten zoals insecten het plezier bederven. Gelukkig is er een slimme oplossing die ons toelaat om de schoonheid van de natuur binnen te laten terwijl we die vervelende insecten buiten houden: vliegenramen en vliegendeuren.

Lees meer
Veranda in Lokeren

Creëer de perfecte veranda voor jouw huis

Een veranda is een geweldige toevoeging aan je huis. Het biedt een extra ruimte om van het buitenleven te genieten, terwijl je toch beschut bent tegen de elementen. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, gasten wilt ontvangen of gewoon wat extra ruimte wilt creëren, een veranda kan de perfecte oplossing zijn.

Lees meer
Klassieke Pvc Ramen

Nieuwe ramen: waar let je op?

Tijd voor nieuwe ramen? Het vervangen van je ramen kan een grote impact hebben op de uitstraling, energie-efficiëntie en veiligheid van je huis. We geven je graag enkele tips mee bij het kiezen van nieuwe ramen.

Lees meer
7 Voordelen Van Het Installeren Van Screens Op Je Ramen En Deuren

De 7 voordelen van het installeren van screens op je ramen en deuren

Op zoek naar een eenvoudige manier om je huis koeler en comfortabeler te maken? Maar je hebt geen zin in grote renovaties…Overweeg dan zeker het installeren van screens op je ramen en deuren! Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Lees meer
Zonder Titel (940 X 650 Px) 2

Actiemaanden bij Raemdonck

Op zoek naar kwalitatief hoogstaande ramen en deuren? Dan is het de moeite waard om komende maanden binnen te springen bij Raemdonck Ramen. In zowel mei als juni krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling van Deceuninck.

Lees meer