Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 0861

Dé trend in de moderne woningbouw? Minimalisme. Slanke profielen, slimme schuifraamsystemen en eigentijdse, strakke voordeuren passen uitstekend bij de grote raampartijen die momenteel erg in trek zijn.

 

Wil je de huidige trend helemaal volgen, dan streef je naar een vernieuwende, strakke uitstraling. PVC ramen en deuren lenen zich daar uitstekend toe. 

Voordeur als blikvanger

Steeds vaker zie je een ultrastrakke voordeur als blikvanger. De voordeur is het uithangbord van je woning en bepaalt in grote mate het uitzicht van je voorgevel. En nu gevels steeds eigentijdser worden, merk je dat die stijl zich ook doorzet bij het ontwerp van buitendeuren. 

Van raampartijen en deuren die in mekaar overvloeien, tot minimalistische handgrepen en volledig greeploze deuren. De opties zijn nagenoeg eindeloos.

Slanke en stevige profielen

Binnen de minimalistische stijl is ook lichtinval erg belangrijk. Dan kunnen PVC ramen en deuren wellicht de oplossing bieden. Als je voor een wit schrijnwerk gaat met veel glas, zul je merken dat de ruimte in jouw woning aanzienlijk groter wordt. Dit is slechts een van de voordelen van PVC.

Momenteel kunnen wij tot een raamformaat van maar liefst 6 op 2,5 meter probleemloos plaatsen. Dit vereist natuurlijk stevige raamprofielen. Wij werken steeds met de Zendow#neo PREMIUM profielen van onze vaste leverancier Deceuninck. Die ogen strakker en slanker. Een continue glasvezelverbinding in de profielen zorgt voor extra stevigheid, extra slankheid en strakke look.

Subtiele screens

Niet alleen ramen en deuren zien er vandaag erg modern uit. Ook zonwering, in de vorm van screens of rolluiken, is beschikbaar in de meest strakke uitvoeringen. Voorzetscreens zijn een optie, maar de meest slanke look krijg je met inbouwscreens.

Elke afwerking mogelijk

Liever een tijdloze, klassieke look? Weet dat binnen PVC vrijwel elke afwerking mogelijk is, tot en met een houtnerf. Zo heb je geen gedoe met het onderhoud maar wel de karakteristieke eigenschappen van hout aan de woning.

Met ons samenwerken?

Bel of mail ons gerust met al je vragen.

Contacteer ons