Pvc Garagepoort

Stel je jezelf wel eens de vraag of je garagepoort aan vervanging toe is? Dan ben je niet alleen. Een nieuwe garagepoort kiezen, doe je niet zonder nadenken. We helpen alvast bij de denkoefening of je poort überhaupt aan vervanging toe is. 

 

Een automatische poort is gemakkelijk

 

Misschien heeft jouw garage nog een oude metalen kantelpoort. Dit waren vroeger namelijk eerder de norm. Maar na vele jaren heeft deze poort zijn dienst ook wel bewezen. Klinkt het volgende bekend in de oren? 

  • De poort gaat minder goed dicht 
  • Wanneer je de poort opent, blijft deze wat haperen 
  • Je schilderde de poort al verschillende keren om deze te moderniseren

Is je antwoord meestal ‘ja’? Tijd voor een nieuwe poort! 
De meeste sectionale poorten van tegenwoordig zijn automatisch. Geen gedoe meer met haperingen. Het is gewoon gemakkelijker wanneer het automatisch gaat. 

Maak het inbrekers moeilijker

Een oude metalen poort is sneller het prooi van inbrekers. De meeste poorten zijn van een simpel slot voorzien. Om de inbrekers op afstand te houden, ben je met  een elektrische poort veiliger. Op deze poorten kan je een extra beveiliging zoals een code of zelfs vingerafdruk laten plaatsen. 

Een betere isolatie met een nieuwe poort

Vele garages zijn ingebouwd in het huis. Bij jou ook? Dan ben je best voorzien van een garagepoort met een betere isolatie. Zeker nu de energiekosten record na record breken. Een oude metalen poort is meestal niet voorzien van isolatie. De warmte en koude glippen zo ook binnen in je huis. Je kan je huis dan nog zo goed geïsoleerd hebben, veel ontsnapt door je garagepoort. Nieuwe poorten hebben een extra isolatielaag. 

Het oog wil ook wat

Waren voorgaande redenen nog niet de reden waarom je een nieuwe poort zou aanschaffen? Soms is de look van je poort al reden genoeg om een nieuwe te plaatsen. Een sectionale poort van Raemdonck Ramen kan je verkrijgen in elke look dat jij maar wenst. Eindelijk een poort dat bij je huis past!