Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 0836 2

Enkele signalen kunnen erop wijzen dat je ramen en deuren te veel energie verslinden. Ervaar je koude in de buurt van het raam, mogelijk door kiertjes en spleetjes langs de profielen? Moet je continu bijverwarmen? Of is het schrijnwerk rondom de ramen in slechte staat? Dan wordt het misschien tijd voor isolerende ramen en deuren in pvc.

Om maximaal rendement uit je verwarming te halen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Met de pvc-ramen en -deuren van onze vaste leverancier Deceuninck zit je wat dat betreft perfect.

Op het gebied van thermische isolatie schieten oude raamprofielen en deuren vaak tekort. De woning gaat dan te veel verbruiken, en dus veel CO2 uitstoten. Doordat er ’s winters warmte verloren gaat door het glas en de profielen, kan je energiefactuur heel wat hoger oplopen dan strikt gezien nodig is. 

Wil je warm de winter tegemoet? Voor de ramen heb je de keuze uit:

  • Basic (isolerende ramen): goede energieprestaties met een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Standaard (hoogisolerende ramen): zeer goede energieprestaties met een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Premium (superisolerende ramen): superieure energieprestaties met een U-waarde tot 0,65 W/m2K

Quasi elke look en afwerking is mogelijk.

De Zendow#neo premium profielen zijn allemaal uitgerust met de Linktrusion-technologie. Deze superisolerende ramen hebben uitstekende thermische en akoestische eigenschappen. Bovendien is de technologie ook toepasbaar voor deuren.

Wil je graag weten welke ramen en deuren het meest geschikt zijn voor jouw woonsituatie? Kom eens langs in onze showroom of bekijk onze realisaties.

Benieuwd wat we voor jouw woonst kunnen betekenen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons