180710 Raemdonk 0857

Ruim 70 000 mensen stapten voorbije zondag mee in de grootste klimaatmars die ooit in België werd gehouden. De voorbije donderdagen brachten ook al grote getalen klimaatspijbelaars het klimaatbeleid hoog op de publieke agenda. Er is een roep om efficiëntere maatregelen, maar je hoeft niet af te wachten tot een overheid handelt.  Bij de bouw of renovatie van je woning kan je zelf klimaatbewuste keuzes maken. Wist je dat je PVC ramen en deuren de CO2-uitstoot van je woning erg kunnen beperken?

Isolatie = de sleutel

De grote hoeveelheden CO2-uitstoot die we met z’n allen produceren, vormen een essentiële factor in de opwarming van de aarde. Dat is geen nieuws, en toch komen we maar niet tot een kentering. Daarbij wijzen we het toenemende autoverkeer met de vinger, maar ook inzake woningbouw moeten we in eigen boezem kijken.

Onze woningen zijn nog al te vaak verouderd en slecht geïsoleerd, waardoor ze meer verbruiken en dus meer CO2 uitstoten. Wil je de overdadige CO2-uitstoot van je woning een halt toeroepen? Dan is een totale isolatie de sleutel tot succes: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie én … uitstekend isolerende ramen en deuren.

De Zendow#neo Premium ramen en deuren met Linktrusion technologie halen een Uw-waarde (waardemeter voor raamisolatie) van 0,65 W/m²K. Met dit uitstekende cijfer haal je de Europese normen moeiteloos.

Duurzaam productieproces

Al onze ramen en deuren worden in ons eigen atelier vervaardigd. Voor elk project vertrekken we van profielen van 6 meter die we tot in de kleinste details verzagen tot ze klaar zijn om bij jou thuis te plaatsen. 

Voor de levering van de profielen werken we zeer bewust samen met Deceuninck, een lokale leverancier die topkwaliteit levert. Door het productieproces te beperken tot onze eigen regio, houden we onze CO2-uitstoot laag.

 

Meer weten?

Heb je vragen over een van onze producten of diensten?

Contacteer ons