Pvc Veranda Zele

Enkel in de zomer gebruik maken van je veranda? Dat is zonde, want ook in de winter is een veranda ideaal. Genieten van de winterzon, wegdromen bij het sneeuwlandschap in je tuin,... En dat terwijl je het comfort van binnen hebt. Ook in de winter zorgt jouw veranda voor die schakel tussen binnen en buiten. Met deze tips zorg je ervoor dat je ook tijdens de koude maanden kan genieten van je veranda. 

 

1. Zorg voor leuke inrichting

Nu we in de winter veel binnen zitten, is de aankleding van je ruimte nog belangrijker. Je wil natuurlijk niet de winterdagen doorbrengen in een kale kamer. Maak je veranda gezellig door de juiste decoratie. Voeg een zacht dekentje toe aan de zetel, brand wat kaarsen en hang sfeerlichtjes op. Misschien kan je zelfs de kerstboom in je veranda zetten? Je veranda wordt zo jouw favoriete ruimte om de winteravonden door te brengen. 

2. Gebruik isolerende materialen

Als je veranda te koud is, is het natuurlijk niet zo aangenaam om hier in de winter te zitten. Met de juiste materialen, kan je dit probleem al oplossen. Is je veranda al ouder? Denk er dan eens aan om het te vervangen door een veranda met PVC profielen en ramen met hoogrendementsglas of driedubbel glas. Door isolerende materialen te gebruiken, zorg je er niet alleen voor dat de ruimte warmer blijft in de winter; je zal het ook meteen merken in je energierekening. 

3. Installeer extra verwarming

Tijdens de winterdagen wil je vaak wat bijverwarmen. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om je centrale verwarming door te trekken, of vloerverwarming te plaatsen. Wil je jouw veranda nog gezelliger maken? Dan is een kachel ook altijd een leuke optie. Met de juiste materialen van de vorige tip, zorg je er weer voor dat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. 

4. Nodig familie en vrienden uit

Een extra ruimte in je huis, dat is ideaal voor de feestdagen. Hierdoor heb je plaats genoeg om je hele familie uit te nodigen voor een kerstdiner. Ook om oudjaar te vieren is je veranda ideaal. Zo blijf je warm en droog terwijl je naar het vuurwerk kijkt.

Graag de opties bekijken om jouw veranda winterklaar te krijgen?

Maak een afspraak in onze showroom of kom langs tijdens de openingsuren. 

Contacteer ons!