Fixscreen Solar

Grote glaspartijen aan weerszijden van de woningen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Het is een blikvanger en je geniet van veel natuurlijk daglicht in huis. ‘s Zomers zijn er echter maatregelen nodig, anders kan het wel eens drukkend warm worden in je woning. Screens of rolluiken kunnen een oplossing zijn omdat ze de warmte opvangen voor ze het glas bereikt. Renson, de firma waarvoor wij Ambassador zijn, lanceert op Batibouw de innovatieve Fixscreen Solar.

 

De belangrijkste troef van de Fixscreen Solar? Het systeem kan heel eenvoudig geplaatst worden. Ook bij bestaande ramen, zonder kap-, breek- of elektriciteitswerken.

De Fixscreen Solar is een windvaste screen om voor het raam te plaatsen. Dit type doekzonwering werkt – dankzij een zonnecel op de voorkant van de kast – op zonne-energie, zonder elektrische bedrading. Hierdoor kan ze zonder breekwerken op elk raam gemonteerd worden, tot maximum 10,8 m². Daarmee is de Fixscreen Solar de perfecte oplossing voor renovatie of installatie op bestaande woningen om oververhitting binnenshuis te vermijden.

Links of rechts op de kast - wat het gunstigste is - komt de compacte zonnecel op de kast. De screen wordt standaard geleverd met een radiogestuurde motor en de batterij bevindt zich in een kokerprofiel onder de kast. Zowel motor als batterij zijn eenvoudig bereikbaar.

Hoe werkt deze energiezuinige screen nu precies? De zonnecel vangt zonlicht op en zet die om in energie om de batterij op te laden. Zelfs op een minder zonnige dag, kan de screen dus blijven werken dankzij de opgeslagen energie in de batterij.

Batibouw actie

Ga je met ons in zee, dan plaatsen wij het screen voor je ramen of aan je veranda in pvc. Dit materiaal heeft heel wat troeven, die we graag aan je voorstellen. Tijdens Batibouw 2019, van 21 februari tot en met 3 maart, geniet je bovendien van een aantal kortingen.

Bron: bouwenwonen.net

Meer weten?

Bezoek onze showroom of contacteer ons.

Contacteer ons