Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Afbeelding 249

Dat Belgen enkel tijdens de zomer veel tijd doorbrengen in de tuin is al lang passé. In coronatijden beseffen we maar al te goed dat onze tuin een enorm belangrijke plek is geworden. Zit je niet graag in de kou, dan kan je overwegen om een veranda te plaatsen. Een veranda in pvc biedt je een enorme keuze in kleuren en afwerkingen. Kies jij voor een trendy pronkstuk of een tijdloze tuinkamer? 

Verwarmen

Een goede verwarming voor je veranda in de winter is onmisbaar. Daarom raden we je aan om een verwarmingssysteem te voorzien. Je kan je cv-installatie uitbreiden, vloerwarming leggen, een warmtepomp installeren, of maak het extra gezellig met een pelletkachel. 

Pvc? Slimme keuze!

De jarenlange ervaring en kwaliteit die we garanderen voor onze pvc ramen en deuren, verzekeren we uiteraard ook voor onze veranda's. De verticale stukken bestaan uit pvc, voor de dakconstructie gebruiken we een lichte aluminiumstructuur. Als dakbedekking kan je kiezen tussen polycarbonaat en gelaagd zonnewerend glas. Bij ons kan je terecht voor nieuwe veranda’s, maar ook als je bestaande veranda aan vervanging toe is, ben je bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van pvc

De uitstekende eigenschappen van pvc ramen en deuren zijn ook toepasbaar op jouw toekomstige veranda:

  • Geen jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig in tegenstelling tot hout
  • Een veranda in pvc is goedkoper dan hout of aluminium
  • Hoge isolatiewaarde
  • Makkelijk te plaatsen
  • Winddicht

Dat pvc qua stevigheid minder goed zou scoren, is een fabeltje uit het verleden. De pvc profielen zijn gewapend met metaal waardoor ze bijna net zo fijn als aluminium kunnen geproduceerd worden. 

Daarnaast wordt ook wel eens aangehaald dat pvc verkleurt. Bij kwalitatieve en duurzame pvc is dit echter niet het geval. Je kan dus met een gerust hart jarenlang genieten van je nieuwe, gezellige veranda in pvc!

​Meer weten over onze veranda’s of andere mogelijke realisaties in pvc?

 Contacteer ons, of spring eens binnen in onze showroom voor wat frisse ideeën.

Contacteer ons