Zendow neo Premium

Een goede isolatie van je huis verhoogt je wooncomfort aanzienlijk. De isolatiewaarde van PVC ramen zorgt ervoor dat je er ‘s winters warmpjes bij zit, en als de thermometer richting dertig graden aanwijst, kun je het binnenshuis koel houden.

PVC ramen danken hun hoge isolatiewaarde aan de samenstelling van het profiel. Ze worden op drie plaatsen gedicht:

  • buitendichting: bestand tegen weersinvloeden, zoals regen en sneeuw, maar ook hitte

  • middendichting: houdt wind en water tegen

  • binnendichting: zorgt voor uitstekende geluidsisolatie

Voorts beschikken PVC ramen over verschillende luchtkamers. Die zorgen ervoor dat je een thermische buffer hebt en dat koude of warme lucht je huis niet kan bereiken. Hoe meer luchtkamers, hoe beter de isolatie. Om dit in de perfectie door te voeren zorg je er met tochtstrips eenvoudig voor dat uw woning maximaal tochtwerend is. Met die werking doe je in elk seizoen je voordeel. PVC ramen houden de warmte binnen. In de zomer doen PVC ramen het omgekeerde en houden ze de hitte buitenshuis.

Besparing op je energierekening

De gunstige isolatiewaarde van PVC heeft ook zijn effect op je portemonnee. Goed geïsoleerde raamprofielen schelen je enkele honderden euro’s per jaar, welk type je ook kiest. Alleen al voor het glas heb je bij Raemdonck tal van keuzes:

  • Dubbel glas met een isolatiewaarde van 1,0 (hoogrendementsglas)

  • Driedubbel glas met nog lagere u-waardes

  • Zonnewerend glas

  • Extra inbraakwerend glas

  • Gezandstraald glas

Met deze calculator ontdek je hoe je snel je PVC ramen kan terugverdienen dankzij hun isolatiewaarde.

We maken er een erezaak van je ramen te doen aansluiten bij jouw interieur. De glasindeling en de keuze van de profielen laten we volledig aan jou over. Hiervoor beschikken we over een waaier aan mogelijkheden voor de binnenafwerking.

Nog meer te weten komen doe je met een bezoek aan onze showroom. Heb je hiervoor graag een afspraak? Laat ons hier weten wanneer het je past.