Afbeelding 249

Twijfel je al een tijdje of je een veranda gaat plaatsen? We geven je graag enkele voordelen 
waarom een veranda een absolute meerwaarde is voor jouw huis. 

Meer licht 

Laten we beginnen met de meest voordehandliggende reden waarom een veranda een meerwaarde is. Door het plaatsen van een veranda krijg je meteen veel licht in je huis. Bouw je de veranda aan je woonkamer, dan verandert het ook meteen de sfeer in jouw living. Het natuurlijk licht schept een gevoel van ruimte en rust. 
 

Meer zon

Schijnt de zon volop buiten, maar is het toch nog te kil om in de tuin te zitten? Dan is jouw veranda de ideale plaats om volop te genieten van een warme gloed op je huid, zonder dat die frisse bries je rust verstoort. Bovendien kan je ook in de winter genieten van de winterse landschappen in je tuin, terwijl jij lekker knus binnen zit.
 

Geniet van meer groen

Een veranda is gebouwd met grote glaspartijen waardoor je een ongebreideld zicht hebt op de omliggende natuur. Heb je een perfect aangelegde tuin? Dan geniet je des te meer van je veranda. Het is een ideale manier om meer voeling te creëren met je tuin. 

Meer comfort

De tijd van eenvoudige serres en glazen tuinkamers is lang voorbij. Tegenwoordig is een veranda dat alle comfort biedt. Het is niet alleen een aangename manier om je woning uit te breiden, maar je kan het ook voorzien van allerlei technologische hoogstandjes. Van verwarming tot verlichting, (elektrische) zonnewering of zelf Hi-Fi. Op deze manier vormt je veranda ongetwijfeld een meerwaarde voor jouw woning.

Contacteer ons voor meer informatie

Wij helpen je graag met het realiseren van jouw project. 

Contacteer ons