Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Garagepoort Vervangen Zele

Sluit je garagepoort niet meer goed af? Is de vering stuk en kost het je veel moeite om de poort te openen of te sluiten? Werkt het balanceersysteem niet meer? Allemaal punten die op slijtage wijzen: de belangrijkste reden om je garagepoort te vervangen. Toch zijn er nog andere motieven te bedenken.

Meer comfort

Een groot pluspunt van een sectionaalpoort tegenover de aloude kantelpoort: met een sectionaalpoort hoef je niet uit te stappen als je je wagen wil binnenrijden. Voor een automatische garagepoort heb je wel stroomvoorziening nodig. Spreek dus goed af met de plaatser wat je wil.

Met een nieuwe sectionaalpoort heb je geen plaatsverlies. Het systeem verlaat de gevel niet, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je te dicht bij de poort hebt geparkeerd. Je hebt keuze uit een verticaal of zijdelings schuivend systeem.

Extra veiligheid

Garagepoorten aan oude woningen scoren slecht op het vlak van inbraakbeveiliging. De nieuwste garagepoorten maken je woning veiliger. Zo kan je elektrische poorten combineren met een codeklavier of vingerscansysteem.

Breid je de poort graag uit met nog meer beveiligingsopties? Zo kan je kiezen voor extra bescherming van de wielen op je rails zodat inbrekers de poort niet uit de rail kunnen drukken of voor een slot op de motor dat blokkeert als iemand de poort wil forceren.

Betere isolatie

Een traditionele poort is vaak een stalen plaat zonder isolatie, wat alles behalve energie-efficiënt is. Langs de openingen komt er makkelijk koude naar binnen en gaat de warmte naar buiten. Dit is nefast als je garage inpandig is. Er bestaan thermisch aangepaste poorten met extra geïsoleerde panelen en een betere dichting rondom de poort. Zo krijg je een hoge luchtdichtheid en werk je koudebruggen weg.

Hogere waarde

Zijn je PVC ramen, deuren en garagepoort esthetisch op elkaar afgestemd, dan oogt de woning zeer aantrekkelijk. Door de isolerende eigenschappen zal ook je energierekening beperkt blijven. Deze zaken zorgen ervoor dat je woning in waarde verhoogt, mocht je ze willen verkopen of verhuren.

Ben je geïnteresseerd in onze garagepoorten of andere producten uit ons gamma?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons