PVC Garagepoort

De garage is niet zomaar de stalplaats voor je wagen. In veel gezinnen doet de ruimte ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot je woning. Ze bepaalt daarnaast ook voor een groot gedeelte het uitzicht van je voorgevel. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Garagepoorten heb je in allerlei maten, vormen en gewichten: kantelpoorten, schuifpoorten en sectionale poorten. Voor deze laatste doen wij beroep onze vertrouwde partner L-door, een firma die garant staat voor Belgisch vakmanschap. Ten opzichte van traditionele garagepoorten biedt de sectionale poort je een paar onmiskenbare voordelen.

Schep ruimte

Sectionale poorten rollen loodrecht naar binnen. Dit in tegenstelling tot een traditionele garagepoort. Op hun hoogste punt draaien ze naar achter, waardoor de plaats die ze innemen minimaal blijft. Wil je de beschikbare plaats in jouw garage optimaal benutten? Dan is de installatie van een sectionale poort dé oplossing.

Maximale beveiliging

Wist je dat garage de favoriete entree van heel wat inbrekers is? Sectionale poorten maken het onfrisse figuren een pak moeilijker: ze beveiligen uw auto en woning optimaal! Het hoogwaardige PVC van deze poorten is bovendien brandwerend en krasbestendig. Zo loop je 
geen enkel gevaar op schade.

Isoleer ten volle

Sectionale poorten blinken uit in zowel thermische als akoestische isolatie. In de winter houden ze de warmte binnen, in de zomer blijft de binnentemperatuur aangenaam koel. Woon je in een drukke straat? Dan is ook lawaaihinder voorgoed verleden tijd.

Trendy

Elke architect zal aanstippen dat de uitstraling van jouw huis staat of valt met de garagepoort die je plaatst. Daarom maak je best een doordachte keuze. Trek je de look van je ramen en deuren door, of kies je juist voor contrast? Sectionale garagepoorten bieden een enorme waaier afwerkingsmogelijkheden. Een sectionale poort is dan ook altijd een poort op jouw maat.

Gebruiksvriendelijk

De grote doorrijbreedte van een sectionale poort zorgt ervoor dat parkeren kinderspel wordt. Regent het pijpestelen? Geen nood, de automatische poorten zijn uitgerust met een afstandsbediening zodat je niet langer hoeft uit te stappen.

Overtuigd van de vele voordelen van een sectionale poort? Neem contact met ons op! We bekijken stap voor stap de verschillende mogelijkheden. Het resultaat? Een poort op maat!