Garagepoort 3

Bij je droomhuis is de aanblik van de voordeur, de ramen en de garage een belangrijke factor. Je stemt ze maar best op elkaar af. Hiervoor een architect onder de arm nemen is een optie, al bestaan er ook genoeg geprefabriceerde modellen, in alle soorten, maten en prijzen. Als materiaal is PVC minstens het overwegen waard.

1 De voordeur

Het grootste voordeel van PVC tegenover aluminium en hout is de prijs-kwaliteitverhouding. Vergeleken met deze materialen is PVC altijd de voordeligste keuze. Bovendien is een PVC een stevig materiaal dat niet snel gaat barsten, scheuren of kromtrekken.

Voor de vulling van de deuren kan je opteren voor al dan niet gezandstraald glas. Bij Raemdonck bieden we ook deurpanelen aan, in alle mogelijke uitvoeringen. Of je nu voor een klassiek of modern uitzicht wil gaan, er is altijd een kwaliteitspaneel dat aan jouw verwachtingen voldoet. Hiervoor werken we samen met het merk Frager.

Over de stevigheid van je voordeur hoef je je evenmin zorgen te maken. Standaard voorzien we elke voordeur van extra zware stalen versterkingen.

2 De ramen

Bij de voordeur kies je best goed harmoniërende ramen. Logischerwijs hoort bij een voordeur in PVC een ramenpartij in PVC. Hier speelt het extra voordeel van het gebruiksgemak mee. PVC weert water, stof en vuil. Een vochtig doekje is vaak al genoeg om de ramen te reinigen.

Daarnaast hebben de ramen een levensduur tot wel 50 jaar. Met PVC-ramen maak je dus een uitstekende keuze op de lange termijn.

3 De garagepoort

Wil je het uitzicht van je gevel helemaal af maken, dan kan je bij ons ook terecht voor sectionaalpoorten. Onze partner hierin is L-Door, een bedrijf met een jarenlange expertise dat erom gekend staat alle elementen van een gevel optimaal op elkaar te kunnen afstemmen.

Tegenover een traditionele kantelpoort heeft een sectionaalpoort heel wat voordelen. Om te beginnen spaar je dankzij de rails voor en in de garage een hoop ruimte uit. Zeker voor verbouwingen, waarbij elke halve meter van belang kan zijn, is dat enorm handig. Verder sluiten sectionele poorten beter aan de zijkant, zodat er minder warmte verloren gaat.

Ook voor de sectionaalpoorten in ons aanbod geldt dat alle uitvoeringen en automatisch mogelijk zijn.

Meer weten? Kom langs in onze toonzaal of neem nu reeds contact met ons op.


Bron: ikgabouwen.knack.be