Deceuninck Zendowneo Award Pic

Eigentijds wonen gaat over meer dan alleen design. Nu elke nieuwbouw tegen 2020 energieneutraal moet zijn, is het belangrijker dan ooit te werken aan de energiecoëfficient van je woning. Daarvoor ben je bij Raemdonck aan het juiste adres. De kwaliteitsprofielen die we in eigen huis vervaardigen, zijn uitgerust met de revolutionaire Linktrusion-technologie.

Linktrusion stapt af van het toepassen van gegalvaniseerd staal als standaard versterking in de profielen. In zowel kader als vleugel bestaat de versterking voortaan uit een kern van schuim van gerecycleerd kunststof en staaldraad. Kies je voor de strakke look van de Zendow#neo Premium-oplossing, dan ga je nog een hele stap verder richting energiezuinig wonen. Hier wordt bij het 82 mm zeskamervleugelprofiel gebruikt gemaakt van continue structurele glasvezels. Het geheel staat telkens garant voor voortreffelijke performanties en in het bijzonder uitstekende isolatiewaardes. 

100% gesloten recycling circuit

Onze profielen komen steevast van bij Deceuninck, een wereldspeler die over een grote eigen recycling fabriek beschikt, en daarmee meer dan één steentje tot het milieu bijdraagt. Naast oude ramen worden er ook andere harde PVC-bouwproducten vermalen tot nieuwe grondstof voor nieuwe kunststof ramen. Daarmee biedt het bedrijf een volledig sluitend circuit aan.

Voor het coaten wordt gebruik gemaakt van honderd procent watergedragen verf. Aan het eind van hun lange levensduur kunnen de profielen dus probleemloos opnieuw in de productiecyclus opgenomen worden. Wat deze opzet nog leuker maakt, is dat gerecycleerde PVC met glans de vergelijking met andere PVC-producten doorstaat. Meer nog: dankzij een juiste coating hebben de ramen en deuren gewoon dezelfde superieure look. 

De waaier aan mogelijkheden qua kleur en uitvoering blijft dezelfde met deze aanpak. Het loont de moeite je te laten inspireren door onze realisaties. Zie je iets wat je heel erg bevalt? Kom eens langs in onze showroom, of maak een afspraak. Wij helpen je graag op het juiste pad.