Zendow Neo Standard Wb

Als de weerberichten niet meer zonder ochtendgrijs kunnen, laat de nachtvorst vast niet lang meer op zich wachten. Nu het klimaat zich steeds meer van zijn gure kant laat zien, wil je je er in je woning uiteraard knus en warmpjes bij zitten. Dan hebben we goed nieuws: de voordelige isolatiewaarde van PVC in de zomer geldt uiteraard ook omgekeerd.

 

PVC ramen verbeteren je wooncomfort. De hoge isolatiewaarde zorgt ervoor dat je binnenshuis altijd een aangename temperatuur heeft. In de winter houden PVC ramen de warmte binnen. ‘s Zomers doen ze net het omgekeerde. Daarnaast mag je niet voorbijgaan aan de uitstekende geluidsisolatie die PVC je biedt. Het zorgt er mee voor dat je in alle rust woont.


De samenstelling van het profiel bezorgt PVC zijn hoge isolatiewaarde. PVC ramen worden op 3 plaatsen gedicht:

buitendichting: bestand tegen weersinvloeden, zoals regen en sneeuw
middendichting: houdt wind en water tegen
binnendichting: zorgt voor uitstekende geluidsisolatie

Daarnaast bezitten PVC ramen over verschillende luchtkamers. Deze luchtkamers zorgen ervoor dat je een thermische buffer hebt, zodat koude lucht je huis niet kan bereiken. Hoe meer luchtkamers, hoe beter de isolatie. Hoe het mogelijk is om dit in de perfectie door te voeren? Zorg er met tochtstrips voor dat uw woning maximaal tochtwerend is.


Bespaar op je energierekening

Niet alleen het warmtegevoel is een belangrijke troef van PVC, ook op je energierekening heeft het materiaal zijn effect. Zowel op korte als op lange termijn. De hoge isolatiewaarde van PVC scheelt je sowieso enkele honderden euro’s per jaar, en daarnaast maken je ook graag wegwijs in het kluwen van subsidies. Al onze ramen en deuren voldoen namelijk ruimschoots aan alle mogelijke eisen voor premies.


Nog een bijkomend voordeel: door de afname van het energieverbruik zorg je ook voor een lagere CO2-uitstoot. Je bent dus ook nog eens ecologisch verantwoord bezig.


Uiteraard ga je niet over een nacht ijs bij de materiaalkeuze voor je droomwoning. Bij een bezoek aan onze showroom helpen we je graag persoonlijk op de goede weg.