Ben 320 2

Vanaf 25 februari kan je op Brussels Expo weer terecht voor Batibouw. De populaire bouwbeurs richt nog meer dan voorheen zijn pijlen op energiezuinigheid. 

Zowel toekomstige bouwers als verbouwers kunnen er niet omheen: vanaf 2021 zal elke nieuwbouwwoning BijnaEnergieNeutraal (BEN) moeten zijn. Tijdens enkele sessies van het bouwplatform Livios, en uiteraard bij verdelers en aannemers zelf, kan je tijdens Batibouw informatie vergaren over BEN-bouwen.

We hoeven je niet te vertellen dat een goede isolatie een van dé peilers van een lage energiewoning is. Ook je ramen maken deel uit van je ‘isolatiestrategie’. Hoe goed isoleren ze? Wat zijn de energieprestaties van je raamprofielen? Het is best belangrijk dat je dit weet, want de isolatiewaarde van raamprofielen heeft een grote invloed op de energieprestaties van je huis.

PVC is een energiezuinig materiaal

Is de opbouw van je raamkader van invloed op de energievraag van je woning, dan is de kwaliteit van het gekozen materiaal dat zeker. Met de eigenschappen van PVC zit dat wel goed: PVC houdt de koude buiten en de warmte binnen. Sowieso bespaar je met PVC-ramen fors op je verwarmingsfactuur. Bovendien investeert onze partner Deceuninck constant in de nieuwste ontwikkelingen. Allemaal om jouw het hoogste rendement te kunnen garanderen. Vul de energiecalculator in, en raak overtuigd!

Wij kunnen je ramen leveren in alle mogelijke maten, kleuren en motieven. Aan de binnen-en buitenafwerking besteden we onze volle aandacht, zodat jouw gevel, jouw interieur … en jouw ramen tiptop op elkaar zijn afgestemd.

Ga je binnenkort bouwen of plan je een renovatie? Tijdens Batibouw geniet je bij ons van 15% korting.

Meer weten?

Wij geven je graag advies op jouw maat.

Contacteer ons