Rolluik Detail

Met de korte en donkere dagen snakken we naar gezelligheid en warmte binnen in huis. Je verwarming hoger zetten, is niet nodig! Investeer in rolluiken of screens.

 

Je kiest voor screens

In nieuwe of gerenoveerde huizen zijn vaak grote ramen geïnstalleerd. Screens zijn daarom de ideale keuze als zonnewering. Met screens krijgt je woning een strakke look. Daarnaast nemen ze geen kostbare ruimte in. Het doek zit tussen twee geleiders en beweegt verticaal naar beneden. 

Het grootste voordeel van screens is zonnewering. In de zomer blijft de zon en de warmte uit je huis, maar het licht komt er wel door. In de winter kan je dan weer profiteren van het isolerend effect. 

Screens hebben namelijk een isolerende functie die heel effectief is. Sluit je ‘s avonds en ‘s nachts de screens? Dan zal de warmte beter bewaard blijven in je woning. Zo bespaar je toch weer op je verwarming. 

Je kiest voor rolluiken

Rolluiken hebben vaak de reputatie dat ze niet modern zijn. Toch hebben ze verschillende voordelen waardoor het in het winter lekker warm blijft in je huis. 

Thermisch isolerend

In de winter koelt je huis snel af. Vooral langs de ramen glipt er enorm veel warmte naar buiten. Gelukkig houden rolluiken dit tegen. Ze zijn niet alleen een fysieke buffer, maar ook een isolerende. 

Privacy en veiligheid

Nu het snel donker wordt, behoud je ook graag je privacy. Je rolluiken houden pottenkijkers én dieven op afstand. Zo geniet jij van een gezellige avond en nacht met je gezin. 

 

Rolluiken of buitenscreens kiezen?

Benieuwd welke soort rolluiken of screens het beste bij jouw woning passen? Kom eens langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder.

Maak je afspraak