Veranda

Al sinds begin vorig jaar zijn we massaal aan het thuiswerken. Velen onder ons hebben hun thuiswerkplekje geïnstalleerd in de woonkamer of keuken. Maar waarom je veranda niet inrichten als thuiskantoor? Dit biedt namelijk een aantal voordelen.

 

Alle seizoenen

Zowel in de zomer, winter, lente en herfst kan je genieten van een veranda. Zeker nu wanneer het nog net iets te koud is om buiten te zitten, biedt een veranda de ideale oplossing om te vertoeven. De wanden houden de koude wind tegen en de zon kan de veranda al opwarmen tot een aangename temperatuur.

Rustgevend

Wat is er meer rustgevend dan een kantoor met uitzicht op je tuin? Goed voor je creativiteit én je productiviteit.

Veel lichtinval

Je veranda bestaat uit glazen wanden, wat zorgt voor erg veel lichtinval. Natuurlijk licht is sowieso beter dan kunstmatige verlichting. Het geeft je meer energie, je bespaart op je energierekening en het verwarmt je veranda. Win-win! 

Werk en privé gescheiden

Werken in de woonkamer of keuken kan voor afleiding zorgen. Door te werken in een aparte kantoorruimte heb je geen last meer van geluiden binnenshuis. Het is ook fijner als je na je werkdag ook effectief je werkruimte kan 'verlaten'.

Verlenging woning

En wat als je terug voltijds op kantoor moet werken? Dan is je veranda zeker geen verloren ruimte. Maak er een zithoek, eetruimte, ontspanningsruimte of speelkamer van en creëer een ruimte waar je volledig tot rust komt en ook binnen kan genieten van je tuin. 

Aandachtspunten

Bij het kiezen van je droomveranda, hou je best rekening met een paar aandachtspunten. De grootte, stijl, het comfort en de functionaliteiten zijn belangrijk. Naar isolatie en onderhoud toe denk je ook best na over je materiaalkeuze. 
 
Kies voor een veranda in pvc en geniet van de uitstekende eigenschappen:

  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Een veranda in pvc is goedkoper dan hout of aluminium
  • Vergeet de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Pvc is zeer onderhoudsarm
  • Het is makkelijk te plaatsen en winddicht

Een veranda in pvc?

Kom eens langs in onze toonzaal, dan tonen we je graag alle mogelijkheden. Wens je een afspraak of heb je een vraag over onze andere producten? 

Contacteer ons