180710 Raemdonk 0894 2

Bouwplannen? Dan weet je waarschijnlijk dat een goede materiaalkeuze erg belangrijk is. Daarom zetten we graag enkele belangrijke voordelen van pvc ramen en deuren op een rijtje.

 

Wat we je al kunnen vertellen is dat het grootste voordeel van pvc tegenover aluminium en hout de prijs-kwaliteitverhouding is. Vergeleken met deze materialen is pvc altijd de voordeligste keuze. Maar er is meer...

Voordeel 1: energiezuinig

De Zendow Neo Premium pvc ramen uit ons gamma overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen. Je kan tot wel 20% besparen op je energierekening door de superisolerende waarde van pvc ramen. Ze houden je huis bovendien altijd op de juiste temperatuur, en zijn wind-en geluiddicht. Zo heb je geen last van extreme temperaturen buitenshuis.

Voordeel 2: zeer onderhoudsvriendelijk

Pvc weert water, stof en vuil. Een vochtig doekje is vaak al genoeg om de ramen te reinigen. Pvc is daarnaast een sterk materiaal dat niet snel gaat barsten, scheuren of kromtrekken. Daardoor hebben pvc ramen een lange levensduur (tot wel 50 jaar) en ben je verzekerd van goede ramen, op lange termijn.

Voordeel 3: veilig

Misschien denk je bij de aankoop van ramen niet snel aan de inbraakwerendheid. Toch is dit een belangrijk voordeel van pvc. Dankzij het sterke materiaal worden ongewenste bezoekers op afstand gehouden. Pvc heeft ook een grote brandwerendheid: het is zeer moeilijk ontvlambaar. Dit alles geeft je net even dat extra veilige gevoel.

Voordeel 4: recycleerbaar

Ben jij milieubewust en draag je graag je steentje bij aan een leefbaar milieu? Weet dan dat pvc ramen en deuren recycleerbaar zijn. In die mate zelfs dat oude pvc ramen en deuren gebruikt worden om er nieuwe mee te produceren. Voor het recycleren heeft men minder energie nodig dan voor het maken van nieuwe pvc.

Voordeel 5: strak en modern

De ramen geven vaak de final touch aan je woning. Pvc ramen en deuren zijn in zeer veel kleuren te krijgen, en geven je huis een trendy look. Waar houten ramen een warme, authentieke uitstraling hebben zijn pvc ramen helemaal van deze tijd met een zeer strakke en moderne uitstraling.

Meer weten over pvc ramen en deuren?

Wil jij graag meer weten over onze pvc ramen en deuren, over onze werkwijze, of over mogelijke premies? 

Kom dan langs in onze toonzaal of contacteer ons