Veranda Met Vliegenraam

Nu de lente volop zijn intrede heeft gedaan, is het zalig om overdag en ‘s nachts de ramen open te laten. Heerlijk, die frisse lucht die dan de kamers vult. Het wordt zelfs aangeraden om zo te slapen. Maar zelfs als je enkel overdag een uurtje de kamers lucht, weten muggen en andere insecten je woning vlug te vinden. Ze zitten klaar om je ‘s nachts het leven zuur te maken. Daar insectensprays en andere middeltjes een kwalijke invloed op je gezondheid kunnen hebben, blijven vliegenramen een vaste waarde. Je raam staat open, en toch geniet je van frisse lucht.

 

Een vliegenraam is een uitstekende en bovendien diervriendelijke oplossing om muggen op afstand te houden. Ze is voorzien van een heel fijn gaas waar geen vlieg of mug doorheen kan. Hierdoor kunnen de ramen wel open, maar blijven deze ongenode gasten buiten.

Op maat

Elke woning en bijgevolg elk raam is anders. Daarom kies je voor je vliegenramen het beste voor maatwerk. Wij meten alles persoonlijk op, zodat je binnen de kortste keren optimaal kan genieten. Raemdonck beschikt over inzetvliegenramen voor je ramen, kan schuifvliegendeuren plaatsen indien jouw woning schuifdeuren heeft, en heeft zelfs een oplossing voor draaideuren: draaivliegendeuren. 

Drempel voor inbrekers

Een extra voordeel dat niet meteen in het oog springt als je een vliegenraam gaat bestellen: net als bij rolluiken en screens is het een hindernis voor inbrekers. Deze al even ongenode gasten willen geruisloos te werk gaan, wat niet eenvoudig is als je een vliegenraam voorbij moet. Hoe stil ze ook is, een miniem geluid maakt ze in beweging altijd.

Vliegenramen, rolluiken en screens plaatsen zijn slechts enkele van onze activiteiten. Raemdonck specialiseert zich in PVC ramen en deuren, een materiaal met talloze mogelijkheden. 

Meer weten? Contacteer ons.