Versterkte Deur In Pvc

De feestdagen komen in zicht. Terwijl jij het thuis of bij familie knus en warm maakt, rusten inbrekers helemaal niet. Voor hen is het immers een topperiode. Statistieken wijzen aan dat deze ongewenste bezoekers in het tweede deel van de nacht toeslaan, maar ook steeds vaker overdag. In de Kerstperiode zijn mensen veel minder thuis omwille van inkopen, familie-uitstapjes enzovoort. Uiteraard wil je het de dief zo moeilijk maken. Met de ultrastevige deuren uit ons gamma ben je al een heel eind op weg.

Goede gewoontes zoals een bewoonde indruk geven, waardevolle voorwerpen aan het zicht onttrekken, de buren je postbus laten ledigen of geld in een kluis bewaren, zullen een gespecialiseerde inbreker enkel afschrikken. Net als een alarmsysteem. Een gemiddelde inbraak duurt immers slecht een paar minuten.

Helaas is geen enkele maatregel zaligmakend, maar met een aantal bouwkundige ingrepen kan je de dief wel zodanig het leven zuur maken dat hij (hopelijk) de moed opgeeft. De deuren van Raemdonck doen elke inbreker in de haren krabben:

  • Extra zware stalen versterkingen bezorgen de deuren nog meer stevigheid. In de deurvleugel plaatsen we een kokerprofiel in zwaar staal. Dat profiel wordt in de hoeken verbonden met een meelasbare hoekverbinding.

  • Zowel voordeuren als achterdeuren voorzien we met een drievoudige bescherming: een 5-puntsluiting met haken, eenveiligheidscilinder, en een veiligheidscilinderplaatje.

  • We plaatsen tevens een automatische tochtborstel en zware 3D-regelbare scharnieren.

Het oog wil uiteraard ook wat. Voor de vulling van de deur kan je kiezen voor glas (eventueel gezandstraald) of een deurpaneel. Deze laatste bestaan in de meest diverse uitvoeringen. Klassiek of modern, en ook de vorm kies je zelf. Wij werken steeds met de kwaliteitspanelen van het merk Frager.

Geïnteresseerd? In onze toonzaal staan we steeds met correct advies voor je klaar. Je kan ook een afspraak maken, zodat we de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken.