Rolluik

Iedereen bouwt in de loop van zijn leven aan zijn eigen nestje. Een comfortabele omgeving waar we ons op het gemak voelen en onze kinderen zorgeloos kunnen opgroeien. Juist daarom is het belangrijk nieuwsgierigen op afstand te houden. Rolluiken of een degelijke sectionaalpoort zijn daar bijzonder geschikt.

 

Privacy

Privacy is tegenwoordig een zeldzaamheid. Het kleine beetje dat je rest - en te vinden is in je eigen droomwoning -  wil je daarom optimaal beschermen. Daarom is het een goed idee om rolluiken te integreren in je woning. Dat kan op elk moment.

Zit je woning nog in de nieuwbouwfase? Dan is het vaak mooier als je voor inbouwrolluiken kiest. Die zijn volledig geïntegreerd in je woning. Doe je een grote renovatie en horen daar nieuwe ramen bij? Dan kies je misschien beter voor opbouwrolluiken. Wij plaatsen in dat geval raam en rolluik als een geheel. De derde optie zijn voorzetrolluiken. Het is dan niet nodig om nieuwe ramen te plaatsen: deze rolluiken kunnen zonder één enkele aanpassing gemonteerd worden.

Veiligheid

Veiligheid is een ander knelpunt. Nog steeds worden er jaarlijks te veel inbraken geregistreerd. Wat minder in het nieuws komt, is dat we het de dief al te vaak erg gemakkelijk maken. Rolluiken zijn een afschrikmiddel. Het wordt voor ongewenste bezoekers immers een pak moeilijker om een raam in te slaan op het ogenblik dat je rolluiken gesloten zijn.

Wat ook helpt om ongenode gasten op afstand te houden: een degelijke garagepoort. Deze zijn door hun specifieke opbouw erg moeilijk open te wrikken. 

Alle stijlen mogelijk

Uiteraard dien rolluiken en garagepoorten in PVC niet enkel om van je huis een versterkte burcht te maken. Het oog wil ook wel wat. Gelukkig hebben wij voor elke woningstijl wel een realisatie die er naadloos bij aansluit. 

Wil je graag weten wat je voor jou en je woning kunnen betekenen? Contacteer ons