Renson Sunscreen

Veel licht in je woonst. Het is een droom van iedereen. Daarom zie je bij nieuwe en gerenoveerde woningen steeds vaker dat grote glaspartijen opduiken. Die hebben in de winter het grote voordeel dat je optimaal kunt profiteren van de gratis zonnewarmte, maar als de zon in de zomer binnenkomt kan het al snel te warm worden… Laat je nieuwe ramen plaatsen, overweeg dan zeker ook rolluiken of screens. Die laatsten zijn niet enkel trendy. Wij zetten enkele voordelen op een rijtje.

 

Buitenzonwering is efficiënt

Gordijnen, schermen of doeken mogen dan een goedkopere oplossing zijn, ze kunnen niet voorkomen dat de hitte ‘s zomers de woning binnendringt. Plaats je een screen aan de buitenkant van je ramen, dan bereikt de warmte nooit volledig je glas. 

Een voordeel ten opzichte van zonwerende beglazing is dat je screens naar believen kan bedienen. ‘s Winters zal die eerste een deel van de zonnewarmte opslorpen, waardoor je je verwarming toch moet aanspreken.

Gebruiksgemak

Screens zitten strak vastgeritst. Ze zijn windvast en gaan niet in vouwen hangen of flapperen. Zelfs als er veel wind is, blijven ze mooi hun vorm houden. De geleiders zijn perfect aan de kwaliteit en kleur van je PVC-ramen. Ook voor de kleur van het doek zelf kan je kiezen uit een ruim assortiment hoogwaardige stoffen.

Neergelaten screens houden ongedierte buiten. Ook als je ramen open of op kiep zouden staan, blijven vliegen of muggen op afstand. 

Screens vragen nauwelijks onderhoud. Ze schoonmaken is eenvoudig en zeker geen tijdrovende klus. Let wel op met natgeregende screens! Nat oprollen is uit den boze. Laat ze integendeel goed uitwaaien en drogen.

Wist je trouwens dat de screens van tegenwoordig allemaal brandvertragend, bestand tegen schimmel en helemaal antistatisch zijn? Zo slaap je op beide oren!

Overal toepasbaar

Raemdonck is Ambassador voor Renson, dé referentie voor gemotoriseerde buitenscreens. Wij komen bij je langs en analyseren de mogelijkheden. Meer weten over screens of onze andere producten in PVC? Contacteer ons.