Img 0405

Is je woning aan vernieuwing toe? Doe het dan meteen goed. BENoveer in plaats van te renoveren. BENoveren past perfect bij de ambitie van het Renovatiepact2050: energiezuinig en efficiënt moderniseren tegen 2050. Door slim en doordacht te werk te gaan, verlaagt je energiefactuur, verhoogt je wooncomfort, krijgt je woning meer waarde en bewijs je ook het milieu een grote dienst. Met PVC ramen zet je een flinke stap naar een geslaagde BENovatie.

Wie op Vlaamse wegen rondrijdt, kan het niet ontkennen: het gros van ons woningbestand is sterk verouderd. Het grootste probleem in woningen die meer dan veertig jaar oud zijn, is een gebrek aan isolatie. De bewoners moeten veel harder stoken dan strikt noodzakelijk is. Duur, inefficiënt en slecht voor het milieu!

Precies daarom hebben de Vlaamse overheid en diverse sectororganisaties de handen in elkaar geslagen en het Renovatiepact2050 afgesloten. De ambitie? Alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat tegen 2050 elk huis en elk appartement even energiezuinig is als een energiezuinige nieuwbouwwoning van vandaag.

Isolatiewaarde van PVC

In een doorsnee woning gaat ongeveer 15% van de warmte verloren via ramen en deuren. Om je energieverbruik te verminderen en je wooncomfort te verhogen, raden we aan hoogrendementsglas met sterk isolerend schrijnwerk te combineren. Dankzij een revolutionaire technologie zoals Linktrusion® zijn de pvc-profielen van onze vaste leverancier Deceuninck nog efficiënter.

Linktrusion® maakt kiezen voor pvc-schrijnwerk nog interessanter. Het is een revolutionaire versterkingstechnologie die verschillende technieken en materialen – pvc, continue structurele glasvezels, staaldraden en pvc-hardschuim – combineert. Voor elk type ramen wordt zo de ideale productsamenstelling gezocht en gevonden. 

Deze techniek garandeert je optimale thermische prestaties. Doordat het staal vervangen wordt, zijn de isolatieprestaties tot 35% beter dan die van klassieke profielen met gegalvaniseerde stalen versterkingen.

Het loont dus de moeite om bij het plannen van je BENovatie PVC ramen te overwegen. Kom eens langs in onze showroom, en we werken een vrijblijvend voorstel op jouw maat uit.

Bronnen: bouwinfo.be, mijnbenovatie.be