Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Veranda 3

Bouw je een veranda aan je droomhuis, dan geniet je het ganse jaar door. Dat lieten we je al eerder weten. Ze kan echter ook een oplossing bieden voor minder opvallende problemen. Kleine en grote.

Extra leefruimte

Woon je al in je droomhuis, maar ervaar je op bepaalde moment toch een gebrek aan leefruimte? Dan biedt een veranda een uitweg. Vier seizoenen lang kan je buiten zitten, zonder je al te veel van het Belgische klimaat te hoeven aantrekken.

Woningwaarde

Plaats een veranda, en je woningwaarde zal stijgen. Ze zijn gewild, nét omdat ze je het ganse jaar dat buitengevoel geven. 

Dalende energiefactuur

Vroeger had je veranda’s waar het ‘s winters in vroor, en waar je ‘s zomers bijna letterlijk uit zweette. Die tijden zijn voorbij. Tegenwoordig voldoen veranda’s in pvc aan alle geldende isolatie-en energienormen. 

Snelle plaatsing

Een hele aanbouw plaatsen kan je al snel wat tijd kosten. Er moet immers een vergunning geregeld worden, met aannemers en architect worden afgetoetst … Kies je voor een veranda, dan kies je voor één aanspreekpunt. Bovendien zorgen wij Raemdonck voor een snelle plaatsing.

Aandachtspunten

Ga je overstag en kies je voor een droomveranda, hou dan rekening met een paar aandachtspunten. Uiteraard zijn de grootte, de stijl, het comfort en de functionaliteit belangrijk. Naar isolatie en onderhoud toe denk je best ook na over je materiaalkeuze. 
 
De uitstekende eigenschappen van PVC ramen en deuren zijn ook toepasbaar op jouw toekomstige veranda:
 

  • PVC heeft een zeer hoge isolatiewaarde
  • Een veranda in PVC is goedkoper dan hout of aluminium.
  • Vergeet de jaarlijkse onderhoudsbeurt. PVC is zeer onderhoudsarm.
  • Het is makkelijk te plaatsen en winddicht.

 
Heb jij interesse om een veranda te laten plaatsen, of weet je graag meer over één van onze andere producten in pvc? Contacteer ons. Wij helpen je graag verder.