Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 1073

Ben je aan het bouwen, verbouwen of wil je je buitendeuren graag vervangen? Meestal worden buitendeuren samen met de ramen gekozen. Je wilt natuurlijk dat je deuren mooi zijn, in dezelfde stijl als je huis. Maar er zijn toch nog een aantal andere belangrijke zaken waar je best rekening mee houdt. 

 

De stijl

Modern, klassiek, minimalistisch, opvallend of eenvoudig. Met glas of paneel, een grote of kleine greep. Je hebt enorm veel keuze. Buitendeuren bij Raemdonck zijn altijd maatwerk. Daarom zijn de mogelijkheden onbeperkt, voor elke bouwstijl. 

Isolerende eigenschappen

Een goede buitendeur is sterk geïsoleerd zodat er geen tocht of geluid door komt. PVC deuren van Raemdonck voldoen aan de hoogste isolatiewaarde. Onze deuren bestaan uit meerdere luchtkamers die elk een eigen rol hebben bij het isoleren. Hoe meer kamers, hoe minder luchtcirculatie, hoe beter geïsoleerd. Zo houd je niet enkel warmte en koude buiten, maar ook omgevingsgeluiden.

Veiligheid

Zowel een voor- als achterdeur moet beveiligd zijn tegen inbraken. Bij Raemdonck voorzien we de PVC deuren van extra sluitpunten en een veiligheidscilinder. Deze extra versteviging verkleint de kans op inbraken en verhoogt je veiligheidsgevoel.

Het materiaal

Wil je een duurzame en veilige buitendeur met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is PVC een uitstekende keuze. Ze zijn in veel kleuren beschikbaar, uitstekend isolerend en erg onderhoudsvriendelijk. 

 

Welke buitendeuren kies jij?

Bij Raemdonck helpen we je graag verder. Met een persoonlijke rondleiding in onze showroom maak jij de beste keuze voor jouw woning.

Maak een afspraak