Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 0786 2

Vrijdag 27 oktober moet het absolute hoogtepunt worden van ‘1 dag niet’, de nationale actie tegen woninginbraken die deze week loopt. Ook voor ons is elke inbraak er een te veel, en daarom blijven we samenwerken met onze vaste leverancier Deceuninck. Hun Zendow#neo Premium-ramen werden reeds bekroond omdat ze manuele inbraakpogingen helpen verijdelen.

 

Elke inbraak is een drama. Er is niet alleen de materiële schade. Een inbreker die je hele woning overhoop haalt, veroorzaakt ook een onveiligheidsgevoel bij de bewoners. De psychologische gevolgen van een inbraak mogen niet onderschat worden.

Omdat er nog altijd 150 inbraken per dag in België gebeuren, is de actie ‘1 dag niet’ zeker op zijn plaats. Voor het vijfde jaar op een rij zullen vele honderden gemotiveerde burgers, preventiewerkers, politiemensen, bedrijven, gemeentes, verenigingen, buurtinformatienetwerken, media, … de krachten bundelen om diefstallen in woningen zoveel mogelijk de wereld uit te helpen! In deze bewustmakingscampagne zullen je zeker een aantal van onze tips en tricks tegen woninginbraken aangereikt worden.

Begin met je ramen

Het is zaak om de inbreker van bij de voordeur of ramen van je huis te ontmoedigen. Geen enkele voordeur of raam in pvc is 100% inbraakwerend, maar de Zendow#neo Premium-ramen zijn wel zo ontwikkeld dat ze onder zeer zware omstandigheden hun vormvastheid behouden. Forceren lukt niet zomaar.

Om glasbreuken te vermijden, raden we je aan te kiezen voor dubbel gelaagd veiligheidsglas. Dat is samengesteld uit twee of meer glasbladen met daartussen twee of meer transparante folies waaraan het glas bij breuk blijft kleven.

Ben je er nog niet helemaal uit welke ramen en deuren of garagepoort je wil plaatsen? Bezoek onze showroom, en we bespreken samen welke oplossing bij jouw woning past.

 

Maak je graag vooraf een afspraak?

Contacteer ons