Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

Img 3701

Ook al is het zomer, soms kan het nog goed afkoelen tegen de avond. Met een veranda geniet je van het buitengevoel, zonder het koud te hebben. De mogelijkheden om je veranda in te richten zijn oneindig. We helpen je alvast op weg met deze tips zodat je van je veranda een unieke ruimte kan maken en kan genieten, het hele jaar door.

Tip 1: Denk na over de functie van je veranda

Het is belangrijk dat je op voorhand weet voor wat je veranda gaat dienen. Ga je je veranda gebruiken als verlengde van je keuken? Bekijk dan op voorhand of je voldoende plaats hebt voor een eettafel.

Wordt het een plek om urenlang gezellig met vrienden te aperitieven? Dan is een barset met toog en meubels altijd een leuk idee. Of wil je je veranda eerder om tot rust te komen? Dan kan je kiezen voor een gezellige leeshoek met hoekzetel en/of hangstoel.

Tip 2: Kies voor dezelfde vloer als je woning

Door te kiezen voor dezelfde vloer, schep je een gevoel van extra ruimte. Je veranda wordt niet enkel een plek om afgeschermd te zitten, je integreert het mee in je huis.
Toch liever een andere vloer? Tegels zijn steeds een goede keuze. Ze zijn niet enkel onderhoudsvriendelijk, je vindt ze ook in verschillende maten, kleuren en soorten. 

Tip 3: Installeer een verwarming

Zo geniet je niet enkel in de zomer van je veranda, maar het hele jaar door. Je kan je veranda op verschillende manieren verwarmen. Op gas of elektriciteit, bevestigd tegen de muren of met een vrijstaande verwarming. 

Tip 4: Voorzie een sfeervolle verlichting

Een beetje verlichting maakt een wereld van verschil. Ga voor een mooie hanglamp in combinatie met sfeerverlichting, of voor lichtsnoeren en lampionnen en creëer een vakantiegevoel.

Tip 5: Richt in met accessoires

Kussens in de zetel, een fotomuur, een bos wilde bloemen op tafel, hangplanten, spiegels, gordijnen, kaarsen. Je vindt enorm veel inspiratie op kanalen zoals Pinterest. Of neem eens een kijkje in een kringloopwinkel. Meestal vind je er leuke spullen om je veranda in te richten. 

​Een veranda helemaal in de stijl van je huis

Raemdonck bouwt jouw veranda in PVC die een plek verdient in je huis. 
Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je op. 

Neem contact met ons op