Wij nemen enkele voorzorgsmaatregelen ivm het Coronavirus. Klik hier voor meer info.

180710 Raemdonk 0839 2

Op zoek naar een goede en kwaliteitsvolle afsluiting van je garage? Dan is een sectionale garagepoort de oplossing. Deze flexibele poort wordt via een schuifsysteem opgerold langs het plafond en biedt erg veel voordelen. Wij zetten de belangrijkste 5 voor jou op een rijtje.

Energiebesparend

De grootste troef van een sectionale garagepoort is zijn isolatiewaarde. Een sectionale garagepoort is beter geïsoleerd dan andere poorten en draagt zo bij tot een luchtdichte woning. De poort bevat onderdelen die ervoor zorgen dat zowel vocht, koude als warmte wordt buiten gehouden. Dit merk je snel aan je energiefactuur. Goed voor het milieu én voor je portemonnee.

Extra ruimte

Doordat het systeem bevestigd is aan het plafond, verlies je geen ruimte voor en in je garage. Zo kan je net voor je garage parkeren zonder in de weg te staan. Handig voor wanneer je huis net aan de weg of een voetpad ligt.

Gebruiksvriendelijk

Nooit meer buiten lopen in de regen om je garage te openen. Kies je voor een geautomatiseerde sectionale poort, dan gaat met één druk op de knop vanuit je auto je garage open.

Kwaliteitsvol

Een sectionale garagepoort is bestand tegen alle weersomstandigheden. De lakkwaliteit zorgt ervoor dat de poort geen kleur verliest door een voortdurende blootstelling aan UV-stralen.

Voor elke bouwstijl

Klassiek, modern of eigentijds? Een sectionale poort vind je in alle kleuren, maten en stijlen. Ook is de poort beschikbaar in hout, aluminium en PVC. Zo kies je de poort, volledig afgestemd op jouw smaak en woning.

 

Raemdonck, de beste keuze voor jouw sectionale garagepoort

Interesse? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom

Ja, ik heb interesse