C25r2411

Hoe ramen kiezen? Deze tips helpen je op weg!

Bij het kiezen van ramen neem je heel wat in overweging. Ze moeten gebruiksvriendelijk zijn, binnen je budget passen, en ze moeten je energieverbruik laag kunnen houden. Daarnaast wil je oog natuurlijk ook wat. Deze tips maken een weloverwogen keuze mogelijk.

 

Lees meer
De Lange Peter 1

Hou de inbreker buiten met Zendow#neo Premium ramen

Het aantal woninginbraken in Vlaanderen neemt stelselmatig af. Gelukkig maar. Toch komt de topperiode voor inbrekers er weer aan. Tijdens de feestdagen zijn zij extra alert voor openstaande poortjes, niet goed afgeschermde ramen … Om je woning minder tot een doelwit voor ongenode gasten te maken, kies je best van bij de afwerking reeds voor een stevig materiaal.

 

Lees meer
Renson Sunscreen

Welke voordelen hebben screens?

Veel licht in je woonst. Het is een droom van iedereen. Daarom zie je bij nieuwe en gerenoveerde woningen steeds vaker dat grote glaspartijen opduiken. Die hebben in de winter het grote voordeel dat je optimaal kunt profiteren van de gratis zonnewarmte, maar als de zon in de zomer binnenkomt kan het al snel te warm worden… Laat je nieuwe ramen plaatsen, overweeg dan zeker ook rolluiken of screens. Die laatsten zijn niet enkel trendy. Wij zetten enkele voordelen op een rijtje.

 

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Wanneer vervang ik mijn oude ramen?

Ramen hebben een lange levensduur. Sommige zelfs een halve eeuw. Maar wanneer wordt het toch echt tijd om ze te vervangen? En waarom zou je dan voor PVC kiezen?

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van rolluiken?

Ramen met een hoge isolatiewaarde waren nooit populairder. Heel wat mensen kiezen er dan ook voor niet langer rolluiken te plaatsen. Toch hebben ze nog altijd belangrijke troeven, die het de moeite waard maken om er toch voor te opteren.

Lees meer