Linktrusion

Linktrusion is de toekomst van PVC

Misschien verwacht je het niet meteen: PVC is een artikel dat permanent in beweging is. Nu de impact van materialen op het milieu en energieverbruik - terecht! - een heet item zijn, zijn we het aan onszelf en de toekomstige generaties verplicht profielen voor ramen en deuren te ontwikkelen waarvan de energieprestaties optimaal zijn.

Lees meer
PVC Ramen

Hoed je voor valse vooroordelen over PVC

Over PVC-ramen en deuren zijn de wildste vooroordelen gangbaar. Vrijwel steeds zijn ze onwaar, gedateerd of gebaseerd op onvolledige informatie. Deze vooroordelen ontzenuwen we graag voor jou:

Lees meer
Wonen Vlaanderen 3

Wat moet je weten over de vernieuwde Vlaamse renovatiepremie?

Op 1 februari 2016 is de nieuwe regeling omtrent de Vlaamse renovatiepremie van start gegaan. De Vlaamse regering heeft met de hervorming een warrig parcours afgelegd, wat vaak tot vragen en onduidelijkheid leidde.

Lees meer
Ben 320 2

Energiezuinigheid staat nog meer centraal op Batibouw

Vanaf 25 februari kan je op Brussels Expo weer terecht voor Batibouw. De populaire bouwbeurs richt nog meer dan voorheen zijn pijlen op energiezuinigheid. 

Lees meer
Garagepoort 3

Stem voordeur, ramen en garage op elkaar af

Bij je droomhuis is de aanblik van de voordeur, de ramen en de garage een belangrijke factor. Je stemt ze maar best op elkaar af. Hiervoor een architect onder de arm nemen is een optie, al bestaan er ook genoeg geprefabriceerde modellen, in alle soorten, maten en prijzen. Als materiaal is PVC minstens het overwegen waard.

Lees meer