Img 0406

Buitenschrijnwerk in pvc? Niet alleen de premies zijn interessant

Uiteraard komen er in je droomhuis de beste ramen en deuren. Kijken en vergelijken is dus de boodschap. Premies kunnen een interessante piste vormen om voor pvc of hoogrendementsglas te kiezen. Toch denk je best verder. Je portemonnee vaart er op korte termijn wel bij, maar met pvc geniet je veel langer van enkele belangrijke voordelen.

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Wanneer vervang ik mijn oude ramen?

Ramen hebben een lange levensduur. Sommige zelfs een halve eeuw. Maar wanneer wordt het toch echt tijd om ze te vervangen? En waarom zou je dan voor PVC kiezen?

Lees meer
Veranda Met Vliegenraam

Lente en zomer zonder gezoem dankzij vliegenramen

Nu de lente volop zijn intrede heeft gedaan, is het zalig om overdag en ‘s nachts de ramen open te laten. Heerlijk, die frisse lucht die dan de kamers vult. Het wordt zelfs aangeraden om zo te slapen. Maar zelfs als je enkel overdag een uurtje de kamers lucht, weten muggen en andere insecten je woning vlug te vinden. Ze zitten klaar om je ‘s nachts het leven zuur te maken. Daar insectensprays en andere middeltjes een kwalijke invloed op je gezondheid kunnen hebben, blijven vliegenramen een vaste waarde. Je raam staat open, en toch geniet je van frisse lucht.

 

Lees meer
Ben 320

Met PVC haal je die BEN-norm

Iedereen die met plannen voor een nieuwbouw of een doorgedreven renovatieproject rondloopt, is de laatste tijd wel eens op de BEN-norm gebotst. Tegen 2020 moet elk dergelijk project bijna-energieneutraal zijn. Energiezuinige maatregelen zullen dus alleen maar aan belang winnen. PVC sluit daar als materiaal naadloos bij aan.

Lees meer
Kortingscode

Batibouw actie

Iedereen kijkt verwonderd naar de ramen van Raemdonck ramen!

Ontvang nu 15% korting tijdens onze BATIBOUW-actie! Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak.

 

Lees meer