Ben 320

Met PVC haal je die BEN-norm

Iedereen die met plannen voor een nieuwbouw of een doorgedreven renovatieproject rondloopt, is de laatste tijd wel eens op de BEN-norm gebotst. Tegen 2020 moet elk dergelijk project bijna-energieneutraal zijn. Energiezuinige maatregelen zullen dus alleen maar aan belang winnen. PVC sluit daar als materiaal naadloos bij aan.

Lees meer
Kortingscode

Batibouw actie

Iedereen kijkt verwonderd naar de ramen van Raemdonck ramen!

Ontvang nu 15% korting tijdens onze BATIBOUW-actie! Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak.

 

Lees meer
Veranda

Geniet het hele jaar door van je tuin met een tijdloze veranda

Met een ware hype rond winterbarbecues en succesvolle programma’s op TV rond tuinieren mag het duidelijk zijn: de Belg brengt lang niet enkel ‘s zomers veel tijd in zijn tuin door. Als je er zoveel zorg aan besteedt, wil je uiteraard ook kunnen genieten van een aangenaam zicht op die tuin. Mijd je graag de koude, dan kun je niet om een veranda heen. Met PVC als bouwmateriaal kan je bovendien kiezen uit oneindig veel kleuren en afwerkingen, waardoor je veranda een trendy pronkstuk of net een klassiek tijdloze tuinkamer wordt.

Lees meer
PVC Garagepoort

Een sectionale poort: niet alleen een trendy oplossing

De garage is niet zomaar de stalplaats voor je wagen. In veel gezinnen doet de ruimte ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot je woning. Ze bepaalt daarnaast ook voor een groot gedeelte het uitzicht van je voorgevel. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Lees meer
Inbraakbeveiliging

Maak je woning inbraakproof tegen de feestdagen

Nog even en er breekt een tijd van aan van kerstfeestjes, gezellig samen zijn bij familie, verbroederen met collega’s op nieuwjaarsrecepties … een leuke tijd voor Jan Modaal, maar ook een toptijd voor inbrekers. Zij zijn verlekkerd op woningen waar de sleutels onder de deurmat of in bloempotten verstopt liggen, of waar ladders rondslingeren. Het lijkt eenvoudig, maar net deze kleine dingen worden nog al te vaak in de wind geslagen.

Lees meer