Veranda

Geniet het hele jaar door van je tuin met een tijdloze veranda

Met een ware hype rond winterbarbecues en succesvolle programma’s op TV rond tuinieren mag het duidelijk zijn: de Belg brengt lang niet enkel ‘s zomers veel tijd in zijn tuin door. Als je er zoveel zorg aan besteedt, wil je uiteraard ook kunnen genieten van een aangenaam zicht op die tuin. Mijd je graag de koude, dan kun je niet om een veranda heen. Met PVC als bouwmateriaal kan je bovendien kiezen uit oneindig veel kleuren en afwerkingen, waardoor je veranda een trendy pronkstuk of net een klassiek tijdloze tuinkamer wordt.

Lees meer
PVC Garagepoort

Een sectionale poort: niet alleen een trendy oplossing

De garage is niet zomaar de stalplaats voor je wagen. In veel gezinnen doet de ruimte ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot je woning. Ze bepaalt daarnaast ook voor een groot gedeelte het uitzicht van je voorgevel. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Lees meer
Inbraakbeveiliging

Maak je woning inbraakproof tegen de feestdagen

Nog even en er breekt een tijd van aan van kerstfeestjes, gezellig samen zijn bij familie, verbroederen met collega’s op nieuwjaarsrecepties … een leuke tijd voor Jan Modaal, maar ook een toptijd voor inbrekers. Zij zijn verlekkerd op woningen waar de sleutels onder de deurmat of in bloempotten verstopt liggen, of waar ladders rondslingeren. Het lijkt eenvoudig, maar net deze kleine dingen worden nog al te vaak in de wind geslagen.

Lees meer
Zendow Neo Standard Wb

‘s Winters warm met PVC

Als de weerberichten niet meer zonder ochtendgrijs kunnen, laat de nachtvorst vast niet lang meer op zich wachten. Nu het klimaat zich steeds meer van zijn gure kant laat zien, wil je je er in je woning uiteraard knus en warmpjes bij zitten. Dan hebben we goed nieuws: de voordelige isolatiewaarde van PVC in de zomer geldt uiteraard ook omgekeerd.

Lees meer
Deceuninck Zendowneo Award Pic

Eigentijds én energiezuinig wonen met PVC

Eigentijds wonen gaat over meer dan alleen design. Nu elke nieuwbouw tegen 2020 energieneutraal moet zijn, is het belangrijker dan ooit te werken aan de energiecoëfficient van je woning. Daarvoor ben je bij Raemdonck aan het juiste adres. De kwaliteitsprofielen die we in eigen huis vervaardigen, zijn uitgerust met de revolutionaire Linktrusion-technologie.

Lees meer