Zendow Neo Standard Wb

‘s Winters warm met PVC

Als de weerberichten niet meer zonder ochtendgrijs kunnen, laat de nachtvorst vast niet lang meer op zich wachten. Nu het klimaat zich steeds meer van zijn gure kant laat zien, wil je je er in je woning uiteraard knus en warmpjes bij zitten. Dan hebben we goed nieuws: de voordelige isolatiewaarde van PVC in de zomer geldt uiteraard ook omgekeerd.

Lees meer
Deceuninck Zendowneo Award Pic

Eigentijds én energiezuinig wonen met PVC

Eigentijds wonen gaat over meer dan alleen design. Nu elke nieuwbouw tegen 2020 energieneutraal moet zijn, is het belangrijker dan ooit te werken aan de energiecoëfficient van je woning. Daarvoor ben je bij Raemdonck aan het juiste adres. De kwaliteitsprofielen die we in eigen huis vervaardigen, zijn uitgerust met de revolutionaire Linktrusion-technologie.

Lees meer
Onderhoud PVC raam

Slecht weer? Zo bescherm je je PVC ramen

Ramen schoonmaken. Het is een werkje dat we maar al te graag uitstellen. Toch is het noodzakelijk: je ramen zijn het hele jaar door onderhevig aan extreme omstandigheden. Er is het Belgische weer, maar ook uitlaatgassen en andere factoren kunnen viezigheid achterlaten. PVC ramen zijn erg onderhoudsvriendelijk, maar toch hou je best met een aantal zaken rekening.

Lees meer
Zendow neo Premium

‘s Zomers profiteren van de isolatiewaarde van PVC

Een goede isolatie van je huis verhoogt je wooncomfort aanzienlijk. De isolatiewaarde van PVC ramen zorgt ervoor dat je er ‘s winters warmpjes bij zit, en als de thermometer richting dertig graden aanwijst, kun je het binnenshuis koel houden.

Lees meer
Rolluik

Rolluiken of screens, wat te kiezen?

Laat je nieuwe ramen plaatsen? Het loont de moeite meteen ook te onderzoeken of je rolluiken of screens wenst. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Wij zetten even de takenpakketten voor je naast elkaar. Het enige wat jij nog moet doen, is aanvinken wat je belangrijk vindt.

Lees meer