Zendow Neo Standard Wb

Condensatie op PVC-ramen: eenvoudig op te lossen

Een knap vervelend euvel dat vaak voorkomt in zowel nieuwe als oudere woningen is condensatie. Houdt het probleem aan, dan kunnen vochtproblemen ontstaan. Schimmelvorming, behang of stucwerk dat loslaat, ongedierte dat zijn weg vindt naar de kamers: allemaal onaangename bijwerkingen van condensatie. Maar wat is condensatie precies? En wat kan je eraan doen?

 

Lees meer
Img 0405

Waarom PVC het ideale materiaal is voor je BENovatie

Is je woning aan vernieuwing toe? Doe het dan meteen goed. BENoveer in plaats van te renoveren. BENoveren past perfect bij de ambitie van het Renovatiepact2050: energiezuinig en efficiënt moderniseren tegen 2050. Door slim en doordacht te werk te gaan, verlaagt je energiefactuur, verhoogt je wooncomfort, krijgt je woning meer waarde en bewijs je ook het milieu een grote dienst. Met PVC ramen zet je een flinke stap naar een geslaagde BENovatie.

Lees meer
Rolluik

Pottenkijkers op afstand met PVC

Iedereen bouwt in de loop van zijn leven aan zijn eigen nestje. Een comfortabele omgeving waar we ons op het gemak voelen en onze kinderen zorgeloos kunnen opgroeien. Juist daarom is het belangrijk nieuwsgierigen op afstand te houden. Rolluiken of een degelijke sectionaalpoort zijn daar bijzonder geschikt.

 

Lees meer
Renson Sunscreen

Welke voordelen hebben screens?

Veel licht in je woonst. Het is een droom van iedereen. Daarom zie je bij nieuwe en gerenoveerde woningen steeds vaker dat grote glaspartijen opduiken. Die hebben in de winter het grote voordeel dat je optimaal kunt profiteren van de gratis zonnewarmte, maar als de zon in de zomer binnenkomt kan het al snel te warm worden… Laat je nieuwe ramen plaatsen, overweeg dan zeker ook rolluiken of screens. Die laatsten zijn niet enkel trendy. Wij zetten enkele voordelen op een rijtje.

 

Lees meer
Veranda 3

Een veranda lost meer problemen op dan je denkt

Bouw je een veranda aan je droomhuis, dan geniet je het ganse jaar door. Dat lieten we je al eerder weten. Ze kan echter ook een oplossing bieden voor minder opvallende problemen. Kleine en grote.

Lees meer