Img 3701

5 tips om je veranda in te richten

Ook al is het zomer, soms kan het nog goed afkoelen tegen de avond. Met een veranda geniet je van het buitengevoel, zonder het koud te hebben. De mogelijkheden om je veranda in te richten zijn oneindig. We helpen je alvast op weg met deze tips zodat je van je veranda een unieke ruimte kan maken en kan genieten, het hele jaar door.

Lees meer
Icor

Welk glas voor je ramen kies jij?

Bij het kiezen van de beglazing voor je ramen heb je keuze uit meerdere mogelijkheden. Je kan niet enkel kiezen voor een bepaalde dikte (dubbel, driedubbel, hoogrendements), maar ook voor andere opties, zoals voor zonwerend of extra inbraakwerend glas. Welk type beglazing kies jij? Wij helpen je graag op weg.

Lees meer
180710 Raemdonk 0839 2

5 voordelen van een sectionale garagepoort

Op zoek naar een goede en kwaliteitsvolle afsluiting van je garage? Dan is een sectionale garagepoort de oplossing. Deze flexibele poort wordt via een schuifsysteem opgerold langs het plafond en biedt erg veel voordelen. Wij zetten de belangrijkste 5 voor jou op een rijtje.

Lees meer
Schermafbeelding 2020 04 28 Om 15.40.45

7 stappen om het perfecte buitenscreen te kiezen

Vrijwel tegelijk met het aankondigen van de maatregelen om het Covid-19 virus te bestrijden is het in België zonnig weer geworden, en eigenlijk vroegtijdig beginnen zomeren. Zo erg dat het weerinstituut KMI 2020 nu al op de lijst zet van jaren met langdurige droogte. Die droogte is al enkele jaren meer regel dan uitzondering. Om die reden is zonwering door middel van buitenscreens zowel bij nieuwbouw als renovatie flink in opmars.

Lees meer
Raam

Deze fabels over PVC mogen de wereld uit

Nu de lente en de zomer voor de deur staan, denk je misschien aan nieuwe ramen en deuren in pvc. Met de afgelopen hete zomers in het achterhoofd zijn ze mogelijk een interessante investering. In je zoektocht naar informatie stoot je mogelijk op valse vooroordelen over pvc. Naast het artikel dat we daar al eerder aan weidden, blijven een aantal fabels circuleren.

 

Lees meer