Raemdonck Ramen Wassen Zonder Strepen En Krassen

Ramen wassen zonder strepen en krassen: 7 tips

Bij het wassen van je ramen is de kans groot dat je strepen of zelfs krassen op je ramen krijgt. Erg vervelend! Met deze tips krijg je een glanzend, streeploos resultaat. 

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Rolluiken: 5 voordelen

Rolluiken bestaan al enkele decennia en gaan enorm lang mee. Je vindt ze in alle soorten en maten, ze zijn geluiddempend en energiebesparend. De voordelen van rolluiken kan je nauwelijks op één hand tellen. Ontdek in deze blogpost de 5 belangrijkste. 

Lees meer
Afbeelding 249

Geniet ook in de winter van je veranda

Dat Belgen enkel tijdens de zomer veel tijd doorbrengen in de tuin is al lang passé. In coronatijden beseffen we maar al te goed dat onze tuin een enorm belangrijke plek is geworden. Zit je niet graag in de kou, dan kan je overwegen om een veranda te plaatsen. Een veranda in pvc biedt je een enorme keuze in kleuren en afwerkingen. Kies jij voor een trendy pronkstuk of een tijdloze tuinkamer? 

Lees meer
Randy Laybourne Y9awchpvlro Unsplash

Condens op je pvc-ramen: wat nu?

Condens op je ramen kan knap vervelend zijn. De oorzaak is in de meeste gevallen een te groot  temperatuurverschil tussen binnen en buiten (in de winter bijvoorbeeld). Het komt zowel voor in nieuwe als oudere woningen. Houdt het probleem aan, dan kunnen vochtproblemen ontstaan. Schimmelvorming, behang of stucwerk dat loslaat, ongedierte dat zijn weg vindt naar de kamers: allemaal onaangename bijwerkingen van condensatie. Maar wat is condensatie precies? En wat kan je eraan doen?

Lees meer
Rolluik

Rolluiken of screens, waar moet je op letten?

Rolluiken of screens? Een klassieke vraag die we vaak te horen krijgen. Beide hebben hun eigen eigenschappen en voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje. Het enige wat je nog hoeft te doen, is aanvinken wat jij belangrijk vindt.

Lees meer