Renson Sunscreen

Welke voordelen hebben screens?

Veel licht in je woonst. Het is een droom van iedereen. Daarom zie je bij nieuwe en gerenoveerde woningen steeds vaker dat grote glaspartijen opduiken. Die hebben in de winter het grote voordeel dat je optimaal kunt profiteren van de gratis zonnewarmte, maar als de zon in de zomer binnenkomt kan het al snel te warm worden… Laat je nieuwe ramen plaatsen, overweeg dan zeker ook rolluiken of screens. Die laatsten zijn niet enkel trendy. Wij zetten enkele voordelen op een rijtje.

 

Lees meer
Veranda 3

Een veranda lost meer problemen op dan je denkt

Bouw je een veranda aan je droomhuis, dan geniet je het ganse jaar door. Dat lieten we je al eerder weten. Ze kan echter ook een oplossing bieden voor minder opvallende problemen. Kleine en grote.

Lees meer
Img 0406

Buitenschrijnwerk in pvc? Niet alleen de premies zijn interessant

Uiteraard komen er in je droomhuis de beste ramen en deuren. Kijken en vergelijken is dus de boodschap. Premies kunnen een interessante piste vormen om voor pvc of hoogrendementsglas te kiezen. Toch denk je best verder. Je portemonnee vaart er op korte termijn wel bij, maar met pvc geniet je veel langer van enkele belangrijke voordelen.

Lees meer
Raemdonck PVC ramen nv: Ramen, Deuren en Veranda's

Wanneer vervang ik mijn oude ramen?

Ramen hebben een lange levensduur. Sommige zelfs een halve eeuw. Maar wanneer wordt het toch echt tijd om ze te vervangen? En waarom zou je dan voor PVC kiezen?

Lees meer
Veranda Met Vliegenraam

Lente en zomer zonder gezoem dankzij vliegenramen

Nu de lente volop zijn intrede heeft gedaan, is het zalig om overdag en ‘s nachts de ramen open te laten. Heerlijk, die frisse lucht die dan de kamers vult. Het wordt zelfs aangeraden om zo te slapen. Maar zelfs als je enkel overdag een uurtje de kamers lucht, weten muggen en andere insecten je woning vlug te vinden. Ze zitten klaar om je ‘s nachts het leven zuur te maken. Daar insectensprays en andere middeltjes een kwalijke invloed op je gezondheid kunnen hebben, blijven vliegenramen een vaste waarde. Je raam staat open, en toch geniet je van frisse lucht.

 

Lees meer