180710 Raemdonk 0604

Zijn jouw ramen klaar voor de winter?

Vijftien procent. Dat is het percentage aan warmte dat een doorsnee woning via de ramen en deuren verliest. In een nieuwbouwwoning kan dat getal lager liggen omdat die meestal beter geïsoleerd is. Woon je in een charmante, karaktervolle, wat oudere woning? Dan zijn je ramen mogelijk niet meer in orde, en verlies je komende winter veel warmte en energie.

Lees meer
180710 Raemdonk 0786 2

Ontmoedig inbrekers met Zendow#neo Premium-ramen

Vrijdag 27 oktober moet het absolute hoogtepunt worden van ‘1 dag niet’, de nationale actie tegen woninginbraken die deze week loopt. Ook voor ons is elke inbraak er een te veel, en daarom blijven we samenwerken met onze vaste leverancier Deceuninck. Hun Zendow#neo Premium-ramen werden reeds bekroond omdat ze manuele inbraakpogingen helpen verijdelen.

Lees meer
Verdoken Scharnieren

Verdoken scharnieren zonder meerprijs & korting van 15%

Waarom verkiezen wij verdoken scharnieren

  • Betere luchtdichtheid
  • Eleganter
  • Makkelijker in onderhoud
  • Makkelijker voor bezetwerken en schilder
Lees meer
180710 Raemdonk 0633

In een veranda profiteer je maximaal van het daglicht

De combinatie van voldoende daglicht en doordachte isolatie is bevorderlijk voor het gezonde binnenklimaat in je woning. Het is een van de redenen waarom veel mensen voor een veranda blijven kiezen. In een veranda profiteer je het ganse jaar door van het daglicht en het buitengevoel.

Lees meer
180710 Raemdonk 0832 2

Zo draagt je garagepoort bij tot een luchtdichte woning

Eerder dit jaar kon je hier al lezen over de invoering van het S-Peil. Dit cijfer brengt de oriëntatie, de verhouding glas-vloeroppervlakte en de luchtdichtheid van je woning in kaart. Slimme isolatie wordt alsmaar belangrijker.

Lees meer