Raam

Waarheid of fabel? Vooroordelen omtrent glasroosters

Het is deze zomer opnieuw puffen en zweten geblazen met regelmatig temperaturen boven de 30 graden. De festivalganger vindt dat leuk, maar als je het binnenshuis maar niet afgekoeld krijgt, is het een pak minder leuk. Koelere nachtlucht binnenhalen door 2 tegenover elkaar liggende ramen of schuifdeuren de hele nacht open te laten staan, bijvoorbeeld. Of beter nog: via raamroosters of klapluiken, vast verwerkt in het frame van je ramen.

Lees meer
Fixscreen Solar

Waarop duidt de G-waarde van glas?

De ambitieuze energiedoelstellingen die ons land tegen 2050 wil halen, vragen een inspanning van iedereen die renoveert of een nieuwe woning optrekt. Hou rekening met maatregelen die isoleren (daken, muren, vloeren, buitenschrijnwerk) en energiezuinig verwarmen (en koelen) mogelijk maken. Het risico van al deze ingrepen is oververhitting van de woning, een gevaar dat je kan counteren bij de keuze van je PVC-ramen.

Lees meer
Vacature Plaatser

Gezocht: Gemotiveerde plaatsers

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor het plaatsen van ramen en deuren, binnenafwerking en voor  plaatsing van rolluiken en veranda’s.

Lees meer
180710 Raemdonk 0861

Smal en strak: dé trend in pvc ramen en deuren

Dé trend in de moderne woningbouw? Minimalisme. Slanke profielen, slimme schuifraamsystemen en eigentijdse, strakke voordeuren passen uitstekend bij de grote raampartijen die momenteel erg in trek zijn.

Lees meer
Vacature Bediende

Gezocht:  Commercieel talent met technisch inzicht

Wij zijn op zoek naar een extra collega! Heb jij de gave om de dromen van
potentiële klanten waar te maken?
Geef je graag advies, heb je commerciële skills en hou je er van je klanten te
kunnen opvolgen van A tot Z?
Dan ben jij het sales talent dat wij zoeken!

Lees meer